2777
2789
من یه زنم به تلافی کارش همون کارو کردم فرداش رفت کارای طلاق و کرد خیلیییی پشیمونم نه واسه طلاق واسه ...

عزیزم کاملا می فهمت، میدونم خیانت و بی عاطفگی مرد، تا چه اندازه زن رو نابود می کنه، میدونی دقیقا سوالم اینه که پشیمونی مردها چطوری هست، اونم مردی که به همسر و بچه ش خیانت کرده و باعث متلاشی شدن زندگی اونها شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین این تجربه من از ارتباط با آدماست:

خیلی کم پیش میاد یه آدم معتاد بتونه 100 درصد کامل ترک کنه.حتی ممکنه ترک کنه یه مدت طولانی پاک بمونه باز احتمال این ک بره سمت مواد خیلی بیشتر از کسیه که تا حالا لب به مواد نزده(و معمولا بر میگردن سمت مواد)

احتمال خودکشی یه آدمی که خودکشی ناموفق داشته خیلی بیشتر از آدمیه که تا حالا خودکشی نکرده(مثل صادق هدایت که دوبار خودکشی کرد و یکی از دوستای من که اونم دوبار خودکشی کرد)

یه آدمی که عاشق غذاست و شکموعه و استعداد چاقی داره ممکنه یه مدت رژیم بگیره و لاغر کنه ولی احتمال این که برگرده سمت غذاهای ناسالم و پرخوری زیاده

حالا من همه اینا رو گفتم که بگم آدمی که خیانت میکنه احتمال این که بخواد دوباره خیانت کنه خیلی زیاده.حتی اگه قول بده بهت...

به قول معروف بار اول تقصیر اون بود ک خیانت کرد

اما بار دوم تقصیر تو بود ک اعتماد کردی

تو برو خود را باش
عزیزم کاملا می فهمت، میدونم خیانت و بی عاطفگی مرد، تا چه اندازه زن رو نابود می کنه، میدونی دقیقا سوا ...

همسر من که کاملا سرش بالا بود و من کلا ابراز پشیمونی خاصی ندیدم حتی پدرش ک خودشم این کاره هست پشت پسرش درومد گفت این مرده کرده ک کرده 

بمیرم برات، تا الآنم  پشیمون نشده؟

نبابا فقط مهرمو بالا کشید و تمام حقمو با تهدید و فشار و من بعد به خانوادم گفتم از اول پنهان کردم از ترسم در صورتیکه که در برابر کارای اون من هیچ بودم. الان به شدت درگیر هستیم وکیل گرفتیم دعا کن واسم از ته دلت دعا کن چون خدا فقط میدونه بین ما کی ظالمه دعا کن بخاطر بچم بتونم ب حقم برسم 

من یه زنم به تلافی کارش همون کارو کردم فرداش رفت کارای طلاق و کرد خیلیییی پشیمونم نه واسه طلاق واسه ...

می دونی گاهی ترک کردن آدم خیانتکار، منظورم آدمی که برای بار دوم مرتکب شده، شاید راه پشیمون کردن اون آدمه

واقعا؟ چرا اخه؟ اونم وقتی مثلا مرد زندگی خودش و خانواده ش رو نابود کرده با این کار..یعنی اینقدر مطلق ...

باشه اگه فکرشو کرده بود کلا نمی‌کرد با همچینافرادی  اطرافم بزرگ شدم هیچوقت پشیمون نشدن هیچوقت

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
باشه اگه فکرشو کرده بود کلا نمی‌کرد با همچینافرادی  اطرافم بزرگ شدم هیچوقت پشیمون نشدن هیچوقت

تأسف اوره، میشه نتیجه گرفت که این آدمها عمیقأ بی عاطفه ن و هیچ واکنش یا قضاوتی نسبت به پستی خودشون ندارن

این مهمه که چطور اون عذاب وجدان بوجود میاد

اره.بعصیا خانوم خوب و مهربونی دارن.ساده.پاک و...

بستگی به ذات مرد داره البته.بعصیا بهترینو دارن باز چشمشون دو دو میزنه.بعضیام خیلی معمولی دارن اونوقت دربست دراختیار همسر

من همین یه دونه ام!
تأسف اوره، میشه نتیجه گرفت که این آدمها عمیقأ بی عاطفه ن و هیچ واکنش یا قضاوتی نسبت به پستی خودشون ن ...

دقیقا 

ببین مثه معتادا می‌مونن اگه انجام بدن دیگه اعتیاد پیدا میکنن

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
می دونی گاهی ترک کردن آدم خیانتکار، منظورم آدمی که برای بار دوم مرتکب شده، شاید راه پشیمون کردن اون ...

دیگه واسم مهم نیست مهم خودمم ک خودمو میشناسم و میدونم وقتی آزادی مطلق داشتم آدم سالمی بودم و الانم از خودم مطمئنم فقط تلافی زندگی ک سوزوند و سرش آوردم و الانم حتی نمیتونم فکر کنم یه لحظه بتونم باهاش باشم