2777
2789
عنوان

بارداری

160 بازدید | 39 پست

خانما من دوروز ازموعدم گذشته ازترس اینکه منفی نباشه تاالان بی بی نزدم، ولی ترشح  دارم طوری ک فک میکنم دارم پریود میشم، آیا احتمال بارداری دارم بنظرتون

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگووو توروخدا منم مث توام امروز روز سومه از موعد پریم گذشته استرس دارم نمیخام حالا بزنم بیبی احساس م ...

دقیقامنم،شنبه میخام برم از ینی زوده بنظرت؟

منم عین توام ولی 99 درصدپریود میشم چون  خیلی انتظار کشیدم 4 سااااال

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
بی بی میترسم چون دوروز قبل موعد زدم منفی نشون داد شنبه برم آز زوده بنظرت؟

ازمایش نرو اول بی بی چک بزن اگه باشی نشون میده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نبابا آز براچی بیبی بزن اگ منفی بود ک نمیخاد بری ازمایش من دیروز تخمدانام یهو تیر میکشید هی ترشح دا ...

بی بی احتمالش صفره آبجیم پانزده روز ازموعدش گذشته بود چن تابی بی زد همه ازدم منفی رف آز گف مثبته 

ترشحاتت اگه خیلی زیاد باشه مدام خیس باشی و لوسیونی باشه بو وخارش نداشته باشی بله بارداری گلم

من هرماه موقع پریود اینجورم ولی باردار نیسم هرکس یه جوریه گلم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید