2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 39 پست

برات دعا میکنم مثبت باشه گلم تو هم برا من دعا کن نی نی دار بشم 

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

به نظرم اکثر خانمایی که اقدام کردن روز موعد اگر بی بی بزنن و باردار باشن مثبت میشه 

پس روز موعد بی بی بزنین اگر باشین انشااله نشان میده 

من خودم دو روز مونده به موعد مثبت شد

روز موعدم ازمایشم مثبت شد

خداااااجوووونم بابت همه چیز شککککرت،عاشششقققتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اکثر خانمایی که اقدام کردن روز موعد اگر بی بی بزنن و باردار باشن مثبت میشه  پس روز موع ...

من دکترم گف مستقیم برو از بده چون بدنم ضیعفه میگف شاید بی بی نشون نده 

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡
برات دعا میکنم مثبت باشه گلم تو هم برا من دعا کن نی نی دار بشم 

انشالا عزیزم خداازدهنت بشنوه وانشالا هرچی زودتر دامنت سبز شه گلم

ترشحاتت اگه خیلی زیاد باشه مدام خیس باشی و لوسیونی باشه بو وخارش نداشته باشی بله بارداری گلم

دقیقا همینجوریه خیلی نیس طوریه که ترشح هرروز دارم 

چرا آز نرم میتونم بپرسم

نمی‌دونم عزیزم چون سخته من چن بار هی میرفتم ازمایش منفی بود حالم بدتر میشد هر جور صلاح میدونی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نمی‌دونم عزیزم چون سخته من چن بار هی میرفتم ازمایش منفی بود حالم بدتر میشد هر جور صلاح میدونی

باشع عزیزم مرسی از کمکت مهربون❤

چجوری فرق داره

حال و هوات هم عوض میشه به بوها حساس میشی یکم سینه درد داری من که کامل حس کردم باردارم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
باشع عزیزم مرسی از کمکت مهربون❤

😘😘

حال و هوات هم عوض میشه به بوها حساس میشی یکم سینه درد داری من که کامل حس کردم باردارم

من سینه درد دارم فقط ازچیزهای شیرین بدم گرفته طوری که صبحاپامیشم دوستدارم ترشی بخورم نمیدونم شایدم میگم تلقین باشه

من سینه درد دارم فقط ازچیزهای شیرین بدم گرفته طوری که صبحاپامیشم دوستدارم ترشی بخورم نمیدونم شایدم م ...

انشالله که نیس