2777
2789
عنوان

زیبای جنین

286 بازدید | 27 پست

سلام خانما راسته ک تغذیه توی زیبای جنین تاثیر دارره؟؟من همسرم  موهاش بوره چشاشم عسلیه تیره..پوستشم خیلی سفیده خودمم پوستم روشنه ولی سفید برفی نیستم ولی داداشم سبزه هست و پدر شوهرم...درس دارم نی نیم اول سلامت باشه بعدم پوستش سفید باشه یعنی امکانش هست؟؟اگر تغذیه تاثیر داره چ غذاهای خوبه چه بده؟؟

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

ب ژن فقط ربط داره

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل بارداری اگه به بخورن زن و شوهر واقعا تو زیبایی بچه تاثیر داره تو قرآن گفته شده

قبل با داری به نخوردیم😂

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
اخه اینا چیه میگین به ژن و ژنتیک شما اعتقاد ندارین؟؟ طرف سیاه پوست باشه فقط پرتغال بخوره بچه بور م ...

من همسرم و مادرشوهرم بوره مادربزرگ پدریمم سفید بوده مادربزرگ مادریمم چشم ابی ژنشو داریم ولی خودم بور نیستم مادرشوهر و خواهرشوهر و برادر شوهرام و شوهرم همه موطلای و بورن 

میگن پرتقال بور میکنه بچه رو  گلابی هم خوبه

توکل بخدا بخوریم ببینم چی میشه😂

ب ژن فقط ربط داره

ژنشو خونواده همسرم داره و همسرم 

خب میگم دیگه ژنش منتقل بشه بچه ات هم مثل اونا میشه نشه هم هیچ

امشالله سالم باشه بعدم صلاح  باشه بور و سفید 😁😍

من خودم سفیدم با موهای خرمایی،همسرم موهاش زیتونی با چشمهای آبی ولی پوستش سفید سفید نیست،کلا هردوتا خانواده پوست روشن داریم و موهای قهوه ای

پسر اولم ویار شدید داشتم که آب هم نمی‌تونستم بخورم بی آبی زیاد کشیدم هر چی هم می‌خوردم میاوردم بالا،پسرم دنیا اومد موهای مشکی و پوست گندمی،بدنش اصلا سفید نیست،

پسر دومم ویارم بهتر بود،همش میوه میخورم و آب فراوان،انبه زیاد خوردم،همه وزنش خوب بود هم سفید سفید شده با موهای قهوه ای،

من سر دومی بخاطر اینکه وزن بگیره و پوستش شاداب باشه میوه زیاد میخوردم،چون کاملا مطمعنم پسر اولین بخاطر بی آبی رنگ پوستش تیره شده و کم وزن به دنیا اومده،سر هر دوتاشون هم ب خوردم،چهره ی دوتاشون خوشگله،چشم آبی هم نشدن

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
من خودم سفیدم با موهای خرمایی،همسرم موهاش زیتونی با چشمهای آبی ولی پوستش سفید سفید نیست،کلا هردوتا خ ...

پس اب تاثیر داره روی پوست

من همسرم و مادرشوهرم بوره مادربزرگ پدریمم سفید بوده مادربزرگ مادریمم چشم ابی ژنشو داریم ولی خودم بور ...

من و همسرم چشممون عسلیه دخترم چشم سبز و بور شد البته سفید هم هستیم پدر خودم چشم رنگیه ولی بچه خواهرش زن و شوهر سبزه تند هستند بچه دومشون چشم آبی و سفید برفی شدید بور شد ژن داشتند