2777
2789
عنوان

زیبای جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست
پس اب تاثیر داره روی پوست

آره عزیزم تا میتونی آب و میوه بخور،دکتر فکر میکرد بچم کم وزنه توصیه کرد علاوه بر آب،شیر هم زیاد بخورم،

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژن خیلی مهمه ولی تغذیه هم مهمه سرخ کردنی کمتر بخور فست  فکر و سوسیس و کنسرو و اینا نخور ببین  هر چی بود سالم تری داشته باشی بچه پوست بهتری داره از نظر من تغذیه هم مهمه میوه جات خیلی خوبه هم چاق نمیشه هم برای جنین خوبه 

اخه اینا چیه میگین به ژن و ژنتیک شما اعتقاد ندارین؟؟ طرف سیاه پوست باشه فقط پرتغال بخوره بچه بور م ...

نه منظور اینه بهترین ژن خودشون رو میگیره

درسته ژن اصل کاره ولی به هرحال تغذیه تاثیر داره و میتونه کمک کنه جنین ژن برتر ارث بگیره 

من چشم سبزم،بابام چشم آبی،یعنی بچه م چه رنگی میشن چشماش؟!

اره دوستم همیطور بود شوهرشم چشم مشکی بچش چشاش طوسی شد

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
پدر مادر پدرم هم چشم قهوه ای سوخته ولی 6 تا بچه چشم آبی و سبز دارند

چشم رنگی یه ژن مغلوبه،الان پدرشوهرومادرشوهرم چشم قهوه ای هستن اما همه‌ی بچه هاست چشم آبی و سبز،ژن رو از مادربزرگ و عمه و داییهاشون گرفتن،

حالا چون ما عروسا هم چشم قهوه ای بودیم فعلا نوه ها همه چشم قهوه ای شدن و ممکنه نسل بعد دوباره آبی و سبز بشه،بچه های جاریم سبزه و چشم مشکی شدن،اثری از رنگی بودن ندارن دیگه،

ولی بچه های من چون خودم این ژن مغلوب رو داشتم یکمی اثرات توشون هست😅🤭دومیم تا دوماهگی چشماش رنگی بود بعد قهوه ای روشن شد

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

به نظرم فقد ژنتیک مؤثره ک خب خدارو شکر تو ژن همسرت و خونوادش هس منم خونواده همسرم همه بور و سفید و چشم قهوه ای هستن 

ولی خب 3 ماه آخر بیشترین تاثیر رو داره 

خرما و انار و به خیلی خوبه و واس وزن گیری بستنی و کباب و دلستر، اصلن غذای مونده تو یخچالو نخور 

من شنیدم میگن سوره یوسف به سیب بخونی و بخوری خیلی خوبه 

مادر شوهر من اینکارو میکرده 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

فکر کنم یه رژیم خوب تغذیه بگیری و بدونی چی باید بخوری رو جنین تاثیر داشته باشه من خودم برای تعیین جنسیت
از خانم راضیه رجبی مشاوره تغذیه گرفتم شمارشو می نویسم تو هم تماس بگیر 09353166606

پسرم به مادر شوهرم برده لعنت ب ژناش 

وایووای خدانکنه مادرشوهر من بور هست سفید هست ولی سرتاسر مریضی هست خدانکنه خدانکنه...قلب عمل..چشم عمل. معده خراب..تیروید..قند..چربی..فشارخون...رومانیسم...موی بد...هرچی بگم کمه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
وایووای خدانکنه مادرشوهر من بور هست سفید هست ولی سرتاسر مریضی هست خدانکنه خدانکنه...قلب عمل..چشم عمل ...

نه بابا ب مرضی هاش فکر نکن  اصلا منم مادرشوهرم مریضی زیاد داره نسبت ب شوهرش