2777
2789

از نظر من نه ولی اگر واقعا ثابت بشه چون اگه چنین قانونی وضع بشه یه سری از آقایون ممکنه از این قانون سو استفاده کنن

ولی متقابلا باید قانونی وضع بشه که به زنی که بهش خیانت شده حق طلاق داده بشه یعنی بدون چون و چرا تا آخر عمر هر وقت خواست بتونه طلاق بگیره

لطفا لایک نکنید مچکرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید رفت ب باد داده کیفشو کرده پولم بگیره؟ چرااونوقت؟؟؟؟

به نظر من خیانت زن بی دلیل نیست

این شوهرشه که باعث میشه زنش به خطا بره

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

چرا یک طرفه قضاوت میکنید

شاید برای خرجی مجبور بود

شاید شوهرش بهش نمیرسید شاید خرجش نمیداد وهزاران دلیل

شاید هم همین جا که هرکی یه چیزی میگی اون خانم الان توبه کرده باشه

.........................‌‌‌‌

بله دوست عزیز

درخواستم وقبول میکنین سوال داشتم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
به نظر من خیانت زن بی دلیل نیست این شوهرشه که باعث میشه زنش به خطا بره

خب مهریه رو ازاول میگرفت بعدم طلاق میگرفت

اینکه طلاق نگرفته خیانت کرده مونده ینی هیچ فرقی باشوهرش نداره

جنسشون یکیه

زنی میتونه ادعای مهریه کنه ک شوهرش بد باشه خودش پاک نکه عین هم باشن پولم طلب کنه

عزیزم اگ ب زن خیانت کار مهریه داده میشد براس سنگ سارنمیذاشتن

خوب چرا مرد خیانت میکنه حکم سنگسار نداره؟

پس همنطوریکه گفتین ذات اوتیکه خیانتو باخیانت جواب میده یکیه 

حکمشونم باید یکی باشه

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
خب مهریه رو ازاول میگرفت بعدم طلاق میگرفت اینکه طلاق نگرفته خیانت کرده مونده ینی هیچ فرقی باشوهرش ن ...

وقتی شوهره بدی کنه طلاقم نده زن چیکارمیتونه

بکنه؟

بنظرم خیانت همیشه از کم کاستی هایی ایست که تو زندگی بوجود میاد که بیشترشم همون جنسبه ولی خب تو نی نی سایت من دیدم خوندم که زنه گفته چون شوهرم خیانت کرده پس منم میکنم که بنظر من ای کار اشتباهه وقتی دنبال دلیل خیانت باشی برمیگرده به زندگی زناشویی طرف میگه من خوشتیپ خوشگل خوش هیکل دستپخت عالی زندگی تمیز همه جوره با طرف راه اومدم چرا خیانت دیدم اینا همه درست ولی آیا همسرت از رابطتتون راضیه یانه ؟،

بزن باران که دین را دام کردند ...