فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2679 عنوان تحلیل شما چیه 189 بازدید | 12 پست درباره قیمت طلا طی ۶ماه آینده آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟ امروز | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوانا عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7571 چرا فکر کردی اهالی نی نی سایت تحلیل گر هستند ؟😄هزار تا کانال سیاسی ی و اقتصادی درست درمون دارم هیچکدوم با قاطعیت نمیتونن پیش بینی کنند چی میشه امید آخرین چیزیست که میمیرد
گربه_پشمالو عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6831 بله بالا میره اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2679 چرا فکر کردی اهالی نی نی سایت تحلیل گر هستند ؟😄هزار تا کانال سیاسی ی و اقتصادی درست درمون دارم هیچک ... گفتم تحلیل شماهرکس یه تحلیلی دارهمامانم میگه میاد پایین همه میگن آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2679 تا ۲۵ تضمینه اگر قرار باشه بره بالا بیشتر از ۲۵میشه آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
محنای_سابق عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 546 بستگی به اتفاقات خارجی هم داره.... کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر
hiden70 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 13757 اگر قرار باشه بره بالا بیشتر از ۲۵میشه دیگه من تخیلی فکر نمیکنماما از منبع مطمین شنیدم که رشدی که امسال داشت طلا رو سال دیگه نداره
مجبور عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 15626 بالا میره به نظرم عید هم نره سال دیگه چند برابر الانه چون تورم مثبت هس از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست
ksavarez عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 59 طلا واسه دراز مدت جهانی بالا میره، چون کم کم دارن ارزش دلار رو پایین میارن و مردم هم دارن به پول فیات بدبین میشن