2777
2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 58 پست
واسه منم میشه دعا کنین ؟ شنبه انتقال دارم 🙏🥺

عزیزمممم اصلا استرس نداشته باش. خودتو به خدا بسپر. بهش بگو برای معجزه ات هر کاری از دستت بر میومده کردی. حالا دیگه خودش باید نظر کنه.بگو خدایا منتظر معجزه ات هستم. ایشالا به سلامتی بیای و خبر خوش رو بهمون بدی

می‌دونم که انتظار چقدر سخته منم بیشتر از دو ساله منتظرم  نگران نباش دوستم انشالله که همه این ا ...

هم شیاف استفاده میکنم هم ۵۰ میلی شبا آمپولشو میزنم. 

فدات شم از دعای خوبت. ایشالا تو هم به زودی مامان شی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم شیاف استفاده میکنم هم ۵۰ میلی شبا آمپولشو میزنم.  فدات شم از دعای خوبت. ایشالا تو هم به زود ...

مرسی عزیزم

اصلا قطع نکن تا انشالله جای نی نی سفت بشه 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیزمممم اصلا استرس نداشته باش. خودتو به خدا بسپر. بهش بگو برای معجزه ات هر کاری از دستت بر میومده ک ...

ممنون گلم ان شاء الله به حق همین روزای پر برکت همه مون به آرزومون برسیم اگه به صلاحمونه ... توکل به خدا 

👨‍👩‍👧‍👦
الهی آمین

میشه یکم از تجربیاتت بگی ؟ تو این یازده روز بعد انتقال چیکار کردی یا روز قبل انتقال ؟ من از الان نشاسته حل کنم تو آب بخورم یا بعد انتقال باید بخورم ؟ کلا استراحت مطلق بودی یا نه ؟ ببخشید این همه سوال پرسیدم

👨‍👩‍👧‍👦
میشه یکم از تجربیاتت بگی ؟ تو این یازده روز بعد انتقال چیکار کردی یا روز قبل انتقال ؟ من از الان نشا ...

تغذیه ام که هر روز آب پرتغال و جوانه گندم و گوشت گوسفندی هر روز یه سیخ کباب شده میخوردم

میشه یکم از تجربیاتت بگی ؟ تو این یازده روز بعد انتقال چیکار کردی یا روز قبل انتقال ؟ من از الان نشا ...

باید پروتئین زیاد بخوری. جوانه گندم سرشار از پروتئینه. من نشاسته نخوردم. 

کلا فقط تو خونه بودم و دراز کش. فقط در حد دستشویی رفتن یا بعضی اوقات پا میشدم و چند قدمی توی خونه راه میرفتم. حرکتات باید خیلی آروم باشه. اصلا نشین. غذاهاتو برات تو سینی بیارن رو تخت بخور.