عزیزمممم اصلا استرس نداشته باش. خودتو به خدا بسپر. بهش بگو برای معجزه ات هر کاری از دستت بر میومده کردی. حالا دیگه خودش باید نظر کنه.بگو خدایا منتظر معجزه ات هستم. ایشالا به سلامتی بیای و خبر خوش رو بهمون بدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم شیاف استفاده میکنم هم ۵۰ میلی شبا آمپولشو میزنم. فدات شم از دعای خوبت. ایشالا تو هم به زود ...
مرسی عزیزم
اصلا قطع نکن تا انشالله جای نی نی سفت بشه
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
میشه یکم از تجربیاتت بگی ؟ تو این یازده روز بعد انتقال چیکار کردی یا روز قبل انتقال ؟ من از الان نشاسته حل کنم تو آب بخورم یا بعد انتقال باید بخورم ؟ کلا استراحت مطلق بودی یا نه ؟ ببخشید این همه سوال پرسیدم
میشه یکم از تجربیاتت بگی ؟ تو این یازده روز بعد انتقال چیکار کردی یا روز قبل انتقال ؟ من از الان نشا ...
کلا فقط تو خونه بودم و دراز کش. فقط در حد دستشویی رفتن یا بعضی اوقات پا میشدم و چند قدمی توی خونه راه میرفتم. حرکتات باید خیلی آروم باشه. اصلا نشین. غذاهاتو برات تو سینی بیارن رو تخت بخور.