2777
2789
عنوان

Ivf

541 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من روز ۱۱ انتقالم هست صبح ساعت ۶ بی بی چک گذاشتم دو تا خط افتاد. یکی کمرنگ و یکی پرنگ، ممکنه باردار باشم؟

آخه یدونه هم روز ۹ ام گذاشته بودم و باز مثل همین حاله انداخت. ولی چون اون شب گذاشته بودم، همه گفتن یکی دیگه صبح بذار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام انشاءالله که بارداری عزیزم ولی برو آزمایش بده خیالت راحت بشه ...منو هم در جریان بذار

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
سلام انشاءالله که بارداری عزیزم ولی برو آزمایش بده خیالت راحت بشه ...منو هم در جریان بذار

چشم. ولی روز یکشنبه باید آزمایش بتا بدم. که میشه روز ۱۴ انتقالم. چشم میام حتما میگم بهتون🥰

انشالله که شما باردار باشی عزیزم 

گلم اگه آمپول hcg نزدی که مثبت هست و مبارکت باشه 

اگه که زدی ۱۵ روز بعدش بی بی چک بزن ، انشالله که جوابی که میخوای و ببینی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

عزیزم اگر حاله داشته بارداری

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

عکس بزار 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
برای تخمک کشی ۱۶ روز پیش آمپول HMG زده بودم

ای جووووونم نه عزیزم اون روی بی بی چک اثر نمی‌ذاره 

مبارکت باشه عزیزم 

نوش جونت این حس قشنگ مادر شدن 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیز دلمممم خیلی تبریک میگم ان شاء الله تا آخر کنجدات محکم به دلت بچسبن ، ببخشید چندمین انتقالتون بو ...

عزیزمی. ایشالا هر کی نی نی میخواد خدا بهش به زودی بده. اولین بارم بود. ۸ تا جنین داشتم. دو تاش رو بدون فریز ۳ روزه انتقال دادن

مرسی عزیز دلم. تا حالا دو تا خط بی بی چک رو ندیده بودم

می‌دونم که انتظار چقدر سخته منم بیشتر از دو ساله منتظرم 

نگران نباش دوستم انشالله که همه این انتظار تموم شد ، انشالله که بارداری راحتی داشته باشی و صحیح و سالم بغل بگیریش 

فقط دوستم اگه شیاف استفاده میکنی تا پیش دکتر نرفتی اصلا قطع نکن