2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

227 بازدید | 15 پست

سلاممیشه لطفا راهنماییم کنید شاید نباید ناراحت باشم و عادیه این مسئله  ما 3 ساله ازدواج کردیم یه پسر 4 ماهه داریم   و کلا شوهرم از رو تخت خوابیدن متنفر بود و ما همیشه جلو تلوزیون تشک پهن میکردیم من هم سر همین قضیه برای نوزادم تخت نخریدم گفتم عین مال خودمون بلا استفاده میمونه و بعد 2 سال که میخوام جدا کنم اتاق درست میکنم براش   حالا جدیدا شوهر من این ساعت بلند میشه میگه نمیتونم اینجا بخوابم سرم درد میکنه  یا میگه دلدرد دارم بعضی شبا میره تو اتاق رو تخت خروپف قشنگ میخوابه من حساس شدم چرا اینطوری میکنه  بچه هم خوابه سرو صدایی نداره من از شدت ناراحتی خواب از سرم میپره   نه گوشیشو میبره نه هیچی   اما نمیدونم چرا دام میخواد واکنشی نشون بدم    رابطمونم خوبه  نمیدونم این قضیه چیه ربط به چی داره کمکم کنید 

بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته  هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ک خوابت تو هم برو پیشش

خب الان یهو برم چیکار  اخه چرا اینکارو میکنه حس بدی دارم  

بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته  هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی 

شاید به بچه محبت بیشتری میکنید غصه دار میشه نکنه دیگه براتون جذاب نیس

خدایی سخته فکر کن قبلش کلی به شوهر محبت کنی یهو نتونی

خب حساس بشه حق داره همون طور که برعکس هم امکان داره و خیلی بده مرد یهو به زن کم توجهی کنه، یا یکی دیگه رو بیشتر از زنش دوست داشته باشه 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
بگو باشه منم میام انگار اینجا خوابم‌نمیبره ولی شاید باد روده داره پیشت راحت نمیتونه 😐

نه راحتیم ازین قضیه ها 😂😂😂😂

شاید به بچه محبت بیشتری میکنید غصه دار میشه نکنه دیگه براتون جذاب نیس خدایی سخته فکر کن قبلش کلی به ...

من سر ریفلکس شدید بچه رژیم سخت دارم و خیلی صورتم بدجور لاغر شده حس میکنم اون دیگه دوسم نداره    نمیدونم شاید اینطور که میگید باشه اینقدر خسته ام دست تنها نگهداری میکنم از بچه  نمیدونید که  1 ساعت کلا نمیتونه کمکم کنه شوهرم   خب ممکنه خسته باشم بهش کمتر توجه کنم 

شایدم اینبار خیلی بودارن نمیخواد اذیت بشی فقط همینا ب ذهنم‌میاد😀

نمیدونم چرا من حس خوبی ندارم ازین که چند مدتیه این کارو میکنه 

منم خیلیی ناراحت شدم دیدم همه پستت چپکی اومده واسم😁

من بد تایپ کردم یعنی

من سر ریفلکس شدید بچه رژیم سخت دارم و خیلی صورتم بدجور لاغر شده حس میکنم اون دیگه دوسم نداره   ...

درکت میکنم واقعا سخته!

ولی مرد هم فقط زبون میخواد دیگه کاری نداره

بعد به بچه میخوای محبت کنی قربون صدقه باباشم برو این روش رو خیلی دوست دارم 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
ب خاطر شوهرت از بچه غافل نشی حواست ب بچه باشه چند ماه بعد ک بتونه دمر بشه حتما پیش خودت بخوابان چون ...

نه من کنار بچه ام   نگران نباش    اما نمیدونم چرا اما من نگران زندگیمم  حس مثبتی ندارم 

[QUOTE=178501584]درکت میکنم واقعا سخته! ولی مرد هم فقط زبون میخواد دیگه کاری نداره بعد به بچه میخوای محبت کنی قربون ...[/QUOT

حتما این کارو میکنم از فردا گاهی آدم یادش میره اینقدر توی روزمرگی غرق شدم که نگو 

نمیدونم چرا من حس خوبی ندارم ازین که چند مدتیه این کارو میکنه 

اینجوری نباش انرژی منفی جذب نکن دفعه دیگه خواست بره تو هم پاشو بگو وایسا منم بیام‌اینجا سختمه و فلان ببین اگه باز بهونه آکرد اونموقع یه فکری بکن

❤Drill dixon my 
[QUOTE=178501584]درکت میکنم واقعا سخته! ولی مرد هم فقط زبون میخواد دیگه کاری نداره بعد به بچه میخوای ...

خوبی اینجا اینه که بعضی موقع ها نکته های کوچیک میگن ولی میتونه خیلی تاثیر گذار باشه