2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم ب دکتر ی سر بزن اگ این مورد زیاد پیش میاد جدول و سودکو حل کن فک کنم چاره ساز باشه

اره جدیدا خیلی زیاد برام پیش میاد.‌.اسم ماشین پراید رو هم یادم نمیومد😂😂😂😂

خخخخ..اره اتفاقا میخواستم پیش خدا گلایه کنم .اسمش یادم نمیومد

وای🤣🤣فدا سرت منم مال نامزد سابقمو دیروز یه ساعت فکر کردم اخرم از اینستا تو سرچام دیدم🤣🤣♥️

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
اگه اولین باره همچین مسئله ای براتون پیش میاد اشکال نداره 

نه جدیدا زیاد شده ..ولی نمیدونم بخاطر استرس و فکر و خیاله یا چیزیم شده..همینو کم داشتم...چیزای واصح از یادم میره..مخصوصا اسم اشخاص

من باز مثلا یه چیزی رو یه جایی میزارم گاهی اوقات فراموش میکنم‌ . یا مثلا بعضی وسایلامون رو جا میزارم.‌یا یه کاری رو اگه همون لحظه که یادمه انجام ندم بعدش فراموش میکنم(خیلی وقتها به خاطر همین فراموشی های من با شوهرم دعوام شده یه کارایی باید انجام میدادم  یادم میرفته ... شوهرمم همش فکرمیکنه عمدی انجام ندادم میگمم یادم میره باورش نمیشه)حتی پارسال دخترم کلاس اول بود چهارشنبه ها یه ساعت زودتر تعطیل میشد دوبار یادم رفته بود که چهارشنبه اس و باید زودتر برم دنبالش...منتها خداااروشکر اتفاقی براش نیفتاد.‌ یه برگه تو گردنش اویزون کرده بودم شماره تلفنم رو نوشته بودم. یه خانومه ای زنگ زد گفت دخترت منتظرته بیای دنبالش... الان من الزایمر دارم؟😣

من باز مثلا یه چیزی رو یه جایی میزارم گاهی اوقات فراموش میکنم‌ . یا مثلا بعضی وسایلامون رو جا میزارم ...

خواهر بنطرم میخوای تست یا ازمایشی بده..از شما یه مقدار جدی تره بنظرم..