2777
2789

فقط درایو C پاک میشه 

اگه چیزی روی صفحه اصلی کامپیوتر یا درایو سی داری کپی کن تو درایوای دیگه

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

توو درایو Dکپیشون کن راحته

تووCپاک میشه بقیه درایوا ن

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط درایو C پاک میشه  اگه چیزی روی صفحه اصلی کامپیوتر یا درایو سی داری کپی کن تو درایوای دیگه

😑من از کامپیوتر هیچی سر در نمیارم 

چجوری باید برم تو درایو دیگه

درایو c  چی هست همون صفحه اصلی دکستاب؟

😑من از کامپیوتر هیچی سر در نمیارم  چجوری باید برم تو درایو دیگه درایو c  چی هست همون صف ...

اگه چیزی کامل متوجه نمیشی سرچ کن تو گوگل با عکس و فیلم ببین

اینجوری فقط گیج میشی

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
سرچ کردم زده باید واسه انتقال درایو برنامه نصب کنم  درسته؟

سرچ کن جا به جایی فایل ها در کامپیوتر

برنامه نمیخواد 

اگه پارتیشن بندی نکنید بجز درایو c (دسک تاپ هم جزو درایو c هست) هیچی حذف نمیشه اطلاعات مهم رو از در ...

اهان 

یعنی یخ new folder درست کنم  هر چی تو دسک تاب  بزارم تو اون؟

اصلا رو همه اطلاعاتم زده درایو c

اهان  یعنی یخ new folder درست کنم  هر چی تو دسک تاب  بزارم تو اون؟ اصلا رو همه اطلا ...

الان شما my computer یا this pc رو  ک باز کنی چند تا درتیو نشون میده

C

D

ممکنه بیشتر هم باشه

E

F

G

توی درایو دیگه مثلا d

یک فولدر ایجاد کنید

بعد همه اطلاعات مهم توی دسک تاپ و در کل درایو  c رو انتقال بدید اون فولدر جدید توی درایو مثلا d

پس شد انتقال اطلاعات مهم از دسک تاپ و در کل درایو c

به یک فولدر دیگه در درایو d