golnaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 769 عنوان افسوس میخورم😔 81 بازدید | 3 پست ی دختر ۱۵ماهه دارم ک کل زندگیمه ولی از وقتی ب دنیا اومد در حقش بدی کردم بخاطر فشار و خستگی و دست تنها بودن خیلی وقتا سرش داد زدم و دعواش کردم😔😔😔اخه اون خیلی کوچولوعه تنها امیدش منم😭😭چ راه کاری دارید ک تو عصبانیت خودمو کنترل کنم 1399/12/06 | 01:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانداناااااااااااا عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 6305 وای الهی دلت میاد خواهریسرش داد نزن دیگه 😢 اشکال نداره عزیزم تو هم آدمی، تحملت حدی داره ولی از کارای دیگه ات بزن نه از اون. مثلا غذا نپز اون روز که خسته ای. به خودت برس.
golnaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 769 وای الهی دلت میاد خواهری سرش داد نزن دیگه 😢 اشکال نداره عزیزم تو هم آدمی، تحملت حدی داره ولی از کا ... دلم کبابه براش من از بعد زایمانم افسردگی گرفتم و کسی هم درکم نکرد ب داد زدنام سر دخترمم ک فکر میکنم بدتر میشم😭
مانداناااااااااااا عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 6305 دلم کبابه براش من از بعد زایمانم افسردگی گرفتم و کسی هم درکم نکرد ب داد زدنام سر دخترمم ک فکر میکنم ... اشکالی نداره. خودخوری نکن. جور دیگه خودت رو رها کن. زیاد نکن. به خودت برس. برقص. سعی کن شاد بشی. تو خونه نرمش کن. مادر بودن لحظه لحظه اش عشقه 😍