2777
2789
عنوان

تقاص😔بیاید💔

617 بازدید | 26 پست

شوهر اولم....

بخاطر شرایط اقتصادی و کمی شیطنت دختر همسایشون هوایی شده بود و ب من محل نمیزاشت....

من اواخر زندگیمون خیلی دوسش داشتم و خیلیم گرم بودم اما اون بمن حسی نداشت و قدرمو نمیدونست.... یه بارم منو پس زد و هل داد... خیلی دلم میشکنه وقتی یادش میفتم... الانم ک ازدواج دوممه از یادم نرفته و گاهی اسم اونو اشتباهی میگم...

اون ازدواج کرده و زود دختردار شده و ...من بفکر اینم ک خدا اگر هست ک قطعا هست کارای اونو بی جواب نمیذاره....💔

اون  احساسمو کور کرد ...  ازطرفی شوهر دومم نمیتونه برام جای اونو بگیره ... نمیدونم چکارکنم نمیخام خیانت کنم.دلمم میسوزه واسه شوهرم..خدایا کمکم کن🕯

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم یعنی چی لطفابه خودت احترام بزار.توهم مث یه تیکه ....ازذهن وزندگیت بندازش بیرون واززندگی جدیدت ...

هرروز همین کارو میکنم...تو دلم بهش فحش میدم و بهش فکر نمیکنم اما ناخوداگاه خاطرات خوب و بد مرور میشه...وقتی ک از شوهرم لذت نمیبرم

من شوخرم رد خیلط دوست دارم ولی حتی اگه بشنوم که خیانت کرده دیگه تو روش تف هم نمیندازم سعی کن بدی های اون رو به یادت بیاری 

به این فکر کن که اگه جدا نشده بودی تو چه زندگی کثافت باری بودی که طرف میره بیرون معلوم نیست با چند نفر غیر دختر همسایشون باشه 

هرروز همین کارو میکنم...تو دلم بهش فحش میدم و بهش فکر نمیکنم اما ناخوداگاه خاطرات خوب و بد مرور میشه ...

اتفاقا این آدم نه تنهاارزش فحش دادن نداره بلکه ارزش نداره هیچ جوری بهش فک کنی 

مگه شوهرجدیدتودوس نداری؟

اتفاقا این آدم نه تنهاارزش فحش دادن نداره بلکه ارزش نداره هیچ جوری بهش فک کنی  مگه شوهرجدیدتود ...

نه . فاصله سنیمون زیاده و ب هیکل خودش اهمیت نمیده... احساس میکنم پدرمه... البته فقط ۱۱سال بزرگتره 

نه . فاصله سنیمون زیاده و ب هیکل خودش اهمیت نمیده... احساس میکنم پدرمه... البته فقط ۱۱سال بزرگتره&nb ...

خب باهاش صحبت کن البته قبل ازدواج بایداینکارومیکردی

خیلی دوستانه ومنطقی انتظاراتت روبهش بگو

من شوخرم رد خیلط دوست دارم ولی حتی اگه بشنوم که خیانت کرده دیگه تو روش تف هم نمیندازم سعی کن بدی های ...

فقط همین ک شماگفتی یکم ارومم میکنه ولی  الان کارایی میکنه ک قبلا برای من نمیکرد... همش استوری عاشقانه میزاره واسه زنش... ک دل منو بسوزونه.   خیلی بهترشده عوض شده از قبل

خب باهاش صحبت کن البته قبل ازدواج بایداینکارومیکردی خیلی دوستانه ومنطقی انتظاراتت روبهش بگو

کلا  ظاهرش سریع عوض شد... از وقتی ازدواج کردیم یهو موهاش سفید شد و چاق شد...  بهش میگم ولی اهمیت نمیده