2777
2789
عنوان

تقاص😔بیاید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط همین ک شماگفتی یکم ارومم میکنه ولی  الان کارایی میکنه ک قبلا برای من نمیکرد... همش استوری ع ...

اینها ظاهر قضیه اس یه جمله معروفی هست (میگه ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودت مقایسه نکن)

عزیزم تو جدا شدی چرا اونو با خودت حمل میکنی 

وقتی شوهر کردی چه خوب و چه بد دیگه پای این بمون و به اون فکر نکن😥

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
ن خودش بعدطلاق گفت من مقصر بودم کم اوردم و اقتصادی بهم فشار اومد ... 

بنظر من باید میزاشتی حسابی از ذهنت پاک بشه بعد ازدواج دوم

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

آدمای خیانت کار حتی ارزش تف کردنم ندارن، چ برسه ب فکر.... 

منم از همسر اولم ک خیانت کرد جدا شدم، تو عقد بودیم. 

حدودا 10 سالی میشه، بعد جداییمون زود ازدواج کرد، چند ماه پیش داداشم گفت واقعا زمین گرده، گفت اگ بدونی چی شده؟. پرسیدم چی شده، گفت فلانی زنش بهش خیانت کرده، اخرین بار با پسرهمسایه تو خونه گرفتنشون، الانم دارن جدا میشن.. 

من تنها چیزی ک اومد تو ذهنم این بود ک واقعا زمین گرده، ازهر دستی بدی، ازهمون دست میگیری. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

خیانت چه دلیلی میتونه داشته باشه به عیر از کثیف بودن ذهن طرف

کلی گفتم ،بنظر من توی طلاق همیشه دونفر مقصر هستن ، حالا درصدشون فرق داره ولی دو طرفس 

البته من فکر خودم رو میگم شاید زندگی دوستمون چیز دیگه ای بوده 

ی صلوات مهمونم کن ....