باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم سنی نداری هنوز بهش بگو رفت و آمد میکنین تا همو بشناسین اماااااا هیچ تعهدی بهش نداری و م ...
چه حرف قشنگی واقعا مرد غیرتی بده بابا من فته بود چون سنش کمه باید بزاری درس بخونه گفت حتما اما بعد عقد زد زیر همه چی مارسم نداریم براما مردا اوف داره زنمون درس بخونه وای دیونم کرده تا چندسال تنهایی اجازهنمیداد برم بیرون