2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور

895 بازدید | 48 پست

من باردارم اوایل بارداریمه با همسرم هماهنگ کردیم ک به کسی نگیم تا ۴ ماهگی  بعد رحم من ضخامتش کمه دکترم استراحت مطلق بهم گفته.

امروز خواب بودم مادرشوهرم ک طبقه پایین بود زنگ زد بیدارم کرد گفت بخارشو میاری پایین من سرامیکامو تمیز کنم به شوهرم گفتم اون گفت بگو پریودم نمیتونم ولی من برای مامان بیشعورش بردم چون حرف پشتم نزنم بعد از اون موقع دل درد دارم شوهرم زنگ زد پرسید گفت رفتی گفتم اره دل درد دارم اونم عصبانی شد گفت تا جونتم دراد بهت گفتم نرو 

کثافت عنتر الان حالم ازش بهم میخوره 

راستت گفته ..شما میخواستی نبری 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی کمرم گرفته اگه میشه خودتون بیاین ببرین یا صبر کن بعدا میاره شوهرم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بی چاره مادر شوهرت از همه جا بی خبر فحش خورد نگران نباش برای چند تا پله چیزی نمیشه استرس بدتره

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃

میدونم ناراحتی .ولی نگران تو وبچشه.که اینجورگفته وعصبی شده.میگف عب نداره یعنی براش مهم نیستی

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
خب چرا ب مادرشوهرت نگی

چون خیلی فضوله همش میره تو مغزم ک سیسمونی اینو بخر اونو بخر منم کار خودمو میکنم به حرفاش گوش نمیدم ولی بازم رو اعصابمه این زن