2777
2789
عنوان

خانوما نشانه سینوزیت چیه

20607 بازدید | 4 پست

من تا حالا نگرفتم ولی چند وقته گوشم احساس درد میکنه آب ریزش و عطسه گاهی دارم تنگی نفس سرگیجه و گاهی سردرد گوشم انگار فشار میاد بهش اینا نشانه سینوزیت نیست ؟

سلام نشانه سینوزیت اینکه وقتی میخواهی در نماز سجده بکنیم پیشونی تو احساس سنگینی داشته باشه و وقتهایی که خم میشیم وقتی که می‌خواهی بخوابی میبینی تو بسته و کیپ بشه در حالی که قبل از خواب باز بوده و سردرد و پیشانی درد این سینوزیت خیلی خیلی شایع هست و اکثراً دارند بعد از حمام حتماً باید موهات رو خشک کنید تا باد به پیشونیتو نخوره توی هوای سرد و وقتی که باد میاد حتماً باید کلاه بزاری اگر که این علائم رو داری حتماً از عطاری عنبرنسارا بگیر یک حوله روی سرت بنداز و مثل اسفند دودش رو بو بکن من اینکارو نکردم اما یکی از آشناها گفت که خیلی خیلی براش خوب بوده و همون دقیقه بخور میگیره �ون دقیقه احساس آبریزش‌بینی بهشت است میده داخل دستشویی میره و ترشحات داخل سینوس خودش پایین میان و گفت راحت شدم

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

من تاپیکت رو کامل نخوندم نه شما علائم‌سینوزیت را نداریم گوش درد داریم من فکر می کنم یا گوشت و عفونت داره و اگر سرگیجه زیاده یعنی که باید قرص بخوری و به خاطر گوشت هست حتماً برو دکتر اسم قرصی که برای سرگیجه گوش میدن دی من هید رینات اما سر خود نخور

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم سینوزیت هست اما باید مطمئن شی دیگه حتما یه دکتر برو

خواهر خودم سینوزیت داشت رفت پیش دکتر رزیتا جعفری عمل کرد راحت شد

الانم که دیگه مشاوره آنلاین گذاشتن راحت تا یه مشکلی براش پیش میاد نوبت میگیره باهاشون صحبت میکنه قشنگ راهنماییش میکنه خانم دکتر

خواستی اول یه نوبت مشاوره بگیر از این سایت بعد اگه گفتن نیازه که حضوری بری، حضوریم برو

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-رزیتا-جعفری

به نظر من یه دکتر خوب پیدا کن حتما برو معاینه ات کنه اینجوری حداقل مطمئن میشی مشکلت چیه و زودتر میری واسه درمان اقدام میکنی 

البته اگه دکتر خوب برای خواستی من میتونم بهت دکتر صالح محبی رو معرفی کنم 

داروهایی که به من دادن تو یه دوره تقریبا خوبم کردن

اگه خواستی من شماره پزشک و برات اینجا میذارم 

(۰۲۱) ۲۲۰۸۹۷۵۸ – ۲۲۰۷۹۶۲۴