2777
2789
عنوان

ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوش چی؟

دوشم نگرفتم استراحت نسبی داشتم کار خونه نکردم ولی خب نشد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سرم درد میکنه بهتر شم میام بهش میگم گفتم بیاد واتساپ ویس بدم

عزیزم رفتم تاپیکتو دیدم اصلا نگران نباش به جاری منم گفتن هم دختر خالمدوتاشونو تا مردنبردن و برگردوندن آخرش گفتن سالمه اصلا نگران نباش

😎😉😉😑😑
ببین من دوتا فولی داشتم شوهرم اسپرمش ضعیف بود واریکوسل عمل کرده بود خودم تیرویی و پرولاکتین و تنبلی ...

یعنی قبل اینکه مشکلات خودت مث همین تیروئیدت خوب بشه ای یو ای کردی ؟

خدایا شکرت

ببین من دوتا فولی داشتم شوهرم اسپرمش ضعیف بود واریکوسل عمل کرده بود خودم تیرویی و پرولاکتین و تنبلی ...

خدارو شکر انشاءالله که سالم بیاد بغلت

😎😉😉😑😑

آی یو آی دومرحله ای انجام بده

از روزی که آی یو آی شدی شیاف پروژسترون خارجی بزار

دوش هفته ای یه بار م خیلی زیاد آب ولرم رو به سرد حتما 

من کمرمو بستم با این کمر بند پوست شتر ها ولی میگن باعث سقط میشه نمیدونم اینو خودت میدونی 

گرمی کاملا حذف کن خیار و کاهو برنج و مرغ و ماهی......اینارو بخور

اره ولی خب نمیشه که 

منو شوهرم یه ماه ریلکس میکردیم روزی یه ربع سه بار همون ماه باردار شدیم. اینجوری که دراز میکشی کل وزن بدنتو میندازی رو زمین و چشماتو میبندی احساس میکنی داری توی یه دریاچه دراز کشیدی و آروم شنا میکنی. نفس عمیق بکشید با سرعت خارجش کنین. 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است