2789
عنوان

بارداری

110 بازدید | 5 پست

سلام من قبل بارداریم درس میخوندم ولی الان که بار دار شدم بدم از  کتابای درسیم میاد امسالم کنکورمه نمیتونم درس بخونم از خونه مادر شوهر بد اخلاقم پاشدم اومدم پیش مامانم تا خودمون خونه بگیریم اینم همش دادو هوار میکشه سر من که چرا درستو نمیخونی دیگه کلافه شدم نمیتونم به شوهرمم بگم 

سال بعد میتونی کنکور بدی بعد زایمانت 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اخه من ۷۷یم فرهنگیان مداک سنش همین انقدره 

همسن منی که دختر 

اروم اروم وقتایی که حال داشتی بخون 

شرایط سختیه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نه اخه من ۷۷یم فرهنگیان مداک سنش همین انقدره 

من ۷۴ هستم..سال بعد قبول نمیکنن واسه فرهنگیان؟

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘