2777
2789
عنوان

کرونا🥺

248 بازدید | 34 پست

بچه ها آبریزش بینی و گرفتگی گلو و سردرد و بی حالی به نظرتون کروناست؟اگه از دیروز این جوری باشه و امروز حسابی تقویت شه فردا برا رفتن به تست دیره؟ممکنه حالش بد تر شه؟

شاید باشه شاید نباشه اینا هم علائم کروناست هم آنفولانزا هم سرما خوردگی ولی نگران نباش انشاالله چیزی نیست عزیزم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
شاید باشه شاید نباشه اینا هم علائم کروناست هم آنفولانزا هم سرما خوردگی ولی نگران نباش انشاالله چیزی ...

اگه احساس کنی حالت داره بد میشه برا تست تا فردا دیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله کرونا نیست . ولی بوخور آویشن و بابونه بده روزی ۲ بار با بینی نفس عمیق بکشه چون میگن ویروس کرونا تو بینی میمونه ۴ روز و با بوخور و دمای بالا از بین میره ، میوه زیاد بخوره چیزای مقوی بخوره . 

اگه احساس کنی حالت داره بد میشه برا تست تا فردا دیره؟

عزیزم ببین من الان کرونا دارم تقریبا از دو هفته بیشتره من میگم زودتر اقدام کنی بهتره چون دکترم به من گفت هر چی مراجعه سریع تر باشه خیلی خیلی بهتره برین دکتر تست بدین اگه خدایی نکرده کرونا بود دارو میده براش آب میوه های طبیعی فراهم کنید آب هویج آب سیب آب پرتغال لبنیات کلا ممنوع غذاهای مقوی انشالله چیزی نباشه براشون حمد خوندم صلوات فرستادم🌹 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

مُصفی ( مصفا) هم برا افزایش ایمنی بدن و رقیق شدن خون عالیه .چون کرونا باعث میشه خون در رگها لخته بشه و جریان خون بیاد پایین و درنتیجه سطح اکسیژن خون بیاد پایین .یا قرص آسپیرین باید خورد یا مصفی