2777
2789
عنوان

کرونا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 34 پست
لابد رفت بیمارستان اونجا به رحمت خدا رفت 

بیمارستان هم رفت 😔ولی منظورم اینه که اگه تریاک تقویت کننده سیستم ایمنی بود نباید شدید می گرفت   البته خانواده عمه ام همه شون نوع شدیدشو گرفتند  یه چیز هم بگم  دامادشون  فقط مبتلا نشد که می گفتند ۶ ماهه داروی امام کاظم می خورده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحشون شاد 

ممنون عزیزم   عذرمی خوام  می دونم شماهم نیت خیر داری  ودوست داری تجربه تو دراختیار دیگران بذاری  ولی ما که با این اتفاق نسبت به تریاک بدبین شدیم  حالا شاید برای بعضی واقعا موثرباشه  این عمه من سنش ۶۰ به بالا بود  ولی بازبچه هاش امیدوار بودند خوب بشه  اونها هم به این جریان تریاک وکرونا معتقدبودند

وااااای توروخدا گول این حرفها رونخورید   به خداقسم عمه بیچاره م  چندسال بود به خاطر درد پا ...

یه معتاد کمتر از بقیه احتمال داره کرونا بگیره. ولی اگه  بگیره در جا میمیره چند مورد دیدم. بابام وپدر شوهرم فقط سیگاری هستن با. وجود اینکه منو شوهرم کرونا داشتیم باما رفت و آمد داشتن رعایت بهداشتشونم کمه خداروشکر نگرفتن. البته با کار این افراد مخالفم فقط ذهنم درگیره چرا ما اینقدر رعایت میکنیم زودمیگیریم ولی اینجور افراد نه🤔

ممنون عزیزم   عذرمی خوام  می دونم شماهم نیت خیر داری  ودوست داری تجربه تو دراختیار دی ...

خواهش کاری نکردم .من عاشق کمک کردنم دلم میسوزه وقتی میشنوم یکی کرونا گرفته و دور از جون از دنیا میره چون میدونم سخته از دست دادن عزیز. دیگه تو اطرافیان دیدم و شنیدم که نتیجه داشتن خاستم بگم شاید یه نفر حالش خوب شد وگرنه منم مخالفم کسی دورازجونش معتاد بشه منم برای ۳ تا ۴ روز اول ابتلاشون گفتم مصرف کنن اعتیادم پیدا نمیکنن تو ۴ روز مصرف. فقط یه توصیه اینکه خواهشا همه ماسک زدن رو جدی بگیریم شست و شوی دستها وقتی از بیرون میایید تا جایی که میشه تو خونه بمونید تو جشن و مهمونی های حتی خودمونی هم نرید تا سالم و سلامت بمونیم و کرونا رو شکست بدیم انشاءالله