2789
عنوان

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳ویییی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست

چی میشه خدایا یکی از این خواب ها هم ما ببینیم همش خواب های چرت و پرت 😒😒😒😒😂😂😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چی میشه خدایا یکی از این خواب ها هم ما ببینیم همش خواب های چرت و پرت 😒😒😒😒😂😂😂😂😂

😂😂دختر همسایه خاک تو سر میخواست شپشا روبکشه 

از خاب پا شدم 🤣🤣

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
منم اون شب خواب دیدم  خدایا شکرت منم دارم پولدار میشم😂😂😂

عزیزم من رفتم سونو بچم دختر بود. 🤩🤩همون که گفتی،💋💋💋❤️❤️❤️

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
😂😂دختر همسایه خاک تو سر میخواست شپشا روبکشه  از خاب پا شدم 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
عزیزم من رفتم سونو بچم دختر بود. 🤩🤩همون که گفتی،💋💋💋❤️❤️❤️

واقعا؟ 

مبارکه به دل خوش و سلامتی 

خداروشکر حسم خطا نرفت

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

ن همون شپیشارو خدا بت میده😂💜

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
😂😂انژری منفی نده

خوبه دیگ شپیش چشه مگ😌😌😌

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
واقعا؟  مبارکه به دل خوش و سلامتی  خداروشکر حسم خطا نرفت

اره. ایقد خوشحالم. مرسی عزیزم فدات. ان شا الله که هرچی از خدا می‌خوای بهت بده خیر ببینی عزیزم. یکشنبه رفتم سونو هنوز به شوهرم نگفتم خخخخ

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت