2777
2789
عنوان

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳ویییی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چی میشه خدایا یکی از این خواب ها هم ما ببینیم همش خواب های چرت و پرت 😒😒😒😒😂😂😂😂😂

😂😂دختر همسایه خاک تو سر میخواست شپشا روبکشه 

از خاب پا شدم 🤣🤣

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
منم اون شب خواب دیدم  خدایا شکرت منم دارم پولدار میشم😂😂😂

عزیزم من رفتم سونو بچم دختر بود. 🤩🤩همون که گفتی،💋💋💋❤️❤️❤️

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
عزیزم من رفتم سونو بچم دختر بود. 🤩🤩همون که گفتی،💋💋💋❤️❤️❤️

واقعا؟ 

مبارکه به دل خوش و سلامتی 

خداروشکر حسم خطا نرفت

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

ن همون شپیشارو خدا بت میده😂💜

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
😂😂انژری منفی نده

خوبه دیگ شپیش چشه مگ😌😌😌

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
واقعا؟  مبارکه به دل خوش و سلامتی  خداروشکر حسم خطا نرفت

اره. ایقد خوشحالم. مرسی عزیزم فدات. ان شا الله که هرچی از خدا می‌خوای بهت بده خیر ببینی عزیزم. یکشنبه رفتم سونو هنوز به شوهرم نگفتم خخخخ

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت