2777
2789
عنوان

دردودل

261 بازدید | 35 پست

میتونین نخونین خب فقط چون دیگه هیجارو نداشتم حرف بزنم مجبور شدم بیام اینجا فقط واسه اینکه خالی شم...

همش با خودم فک میکنم چرا من انقد پشتم خالیه؟مگه من اصن چندسالمه!من هنوز فقط یه دختر دبیرستانیم هیچ سنی ندارم چرا باید تو این سن چندبار خودکشی کرده باشم❗هرکاری میکنم اینروزا مشکلاتم تموم نمیشه نمیشهههههههههه نمیشه🥀من با یه پسری دوستم که یکی از فامیلای خیلی دورمه میشه پسرعموی دختر دختردایی بابام یه حالتی اصن فامیل نیست فقط‌ آشناست

از اول رابطه ما همش مشکل بوده

اوایل سعی کردم همه چیو کنترل کنم

و کردم

ولی رفته رفته علاقم زیاد شدو همه کنترلو از دست دادم

وقتایی که دلم میگرفت هیچکیو نداشتم بیاد زنگ بزنه بگه من پشت تلفن وایمیسم فقط باهام حرف بزن

زنگ میزدم به رلم اونم واسه مشکلاتش یجوری رفتار میکرد که انگار اصن براش مهم نیست

اینروزا انقد مشکل داره که منم داغون شدم انقد براش حرص خوردم

نمیخواستم کسی رابطمونو بفهمه

ولی دختردایی بابام فهمید

زن عموی پسره فهمید

مامانش فهمید

گفتم اشکال نداره من کنار میام

زن عموی پسره که میشه دختردایی بابام رفته بود به رلم گفته بود تو چرا رفتی سراغ این دختره با چه اجازه ای زشته نکن اینکارارو

اونم الکی فقط چون دهن زن عموشو ببنده گفته بود چشم

بعد زن عموش اومد پیش من گفت پرستو جان خاله این اصلا پسر‌خوبی نیست حیفه دختری عین تو بخواد با همچین پسری‌ باشه

خلاصه کلی از من تعریف کردو از خانواده رلمو خود رلم بد گفت

باز رفته بود پیش مامان رل من از من بد گفته بودو از خانوادم:/گفته بود دختره فلانهو من بهش گفتم با پسرت نباشه دختره ....گری راه انداخت:/(در صورتی که من فقط اون لحظه که گفت با این پسره نباش گفتم باشه خاله همینننننننن)

منم اینو شنیدم کفری شدم عجیب

خواستم برم به زن عموش بگم این چه گوهیه خوردی پشتم که رلم نزاشت گفت شرایط منو از این خرابتر نکن منم نگفتم

عموی رلم خیلی آدم پایه ایه همیشه با من حرف میزنه میگه عمو جان تو دختر خوبی هستی تو نگران این پسره نباش من خودم رفتارای اینو کنترل دارم...خلاصه که خیلی پشت منه

تقریبا اولین کسی بود که حرف منو فهمید

دیشب وقتی رلم گفت آره پرستو زن عموم اینجوری گفته ولی من باور نکردم میدونم زر میزنه.

منم حرصی شدم گفتم بره سیگار کشیدن دختر خودشو جمع کنه

رلم تعجب کرد مجبور کرد تعریف کنم قضیه سیگار دخترشو منم بهش گفتم که دخترعموی کلاس هشتمت چندسال پیش تفریحی چندبار سیگار کشید خودش بهم گفت

بعدشم به رلم گفتم ببخشید که اینو گفتم بهت ولی حقیقته چطور زن عموت درباره من هر حرف مفت بزنه بعد منه بدبخت سکوت کنم؟منم نمیخواستم بگم ولی مجبور شدم🤷🏻‍♀

بعد حدودا دوساعت دیدم رلم زنگ زد که عموم از دستت ناراحته بعد دیدم عموش پیام داده که ازت توقع نداشتم متاسفم برا خودم😔😞

بعد که از رلم پرسیدم گفت ناراحته تو چرا گفتی بچه برادرش سیگار میکشه💔

اینو که گفت سرم سوت کشید گفتم اون موقع که زن عموت آبروی منو پیش مامانت برد همتون سکوت کردین مگه من آدم نبودم که پشتم دربیاین؟حالا من یه حرف حقو زدم همتون پشت اون دختره افریطه دراومدین نه؟حقم دارین هرچی باشه دخترعموته بچه برادر عموته من بالا برم پایین بیام از هفت پشت براتون غریبم

دلم بدجور شکست تازه اونجا فهمیدم تنهاییم بیشتر از این حرفاست

منم میتونستم به مامانم بگم که زنه پشتم اینارو گفته بعدش مامانم میرفت دم خونشون قشنگ زنه رو نصف میکرد ولی سکوت کردم که قضیه بیشتر کش پیدا نکنه

این زن عموعه خیلی دلاله پشت رلمم پیش من دقیقا اینارو گفته بود که پسره فلانه خانوادش اینجورین...

ولی هیچکس پشت من درنیومد همه فکردن من دروغ میگم💔فک نمیکردم عموش بخواد باهام اینجوری رفتار کنه😔همون ینفریم که میدونستم پشتمه رو از دست دادم...

باورم نمیشه الان انقد تنهام انگار این روزام طلسم شده

کاربری دست دونفره🙏🏼
عزیزم بیا اینجا با ما ها صحبت کن دور پسر و.... فعلا خط بکش بشین درستو بخون  زندگی تو ارزشش بال ...

میدونی انقد که دیگه سیاهی زندگیمو گرفته اصلا قدرت تصمیم گیریو ندارم😔

کاربری دست دونفره🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی انقد که دیگه سیاهی زندگیمو گرفته اصلا قدرت تصمیم گیریو ندارم😔

فدات شم میفهمم ک شرایطت سخته اما ادم باید از یه جای ب بعد برای زندگی خودش کاری کنه چون هیچکس برات کاری نمیکنه 

ت الان تو سنی هستی ک شاید بهتر بتونی تغییر کنی تا یه سن دیگ سعی کن الان طوری تغییر کنی ک چند سال بعد وضعیتت از الان بهتر باش و وقتی ب خودت نگاه میکنی ب خودت افتخار کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

عزیزم خیلییییی درکت می کنم منم تو همین حالم:)

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

دقیقا مثل من بخدا تو ای دنیا یکی نیس بخاطر من ی قطره اشک بریزه مرده و زندم واسه هیشکی مهم نیس منم ی بدبختیم ک خدا میدونه بخاطر همی بخت سیاهم فقط ارزوی مرگ میکنم هربار دستمو پرخون میکردم باتیغ یبار انقد عمیق خط خطیش کردم ک خونش روفرش ریخ کلا شده بود دریای خون ابجیم تعجب کرد گف این چ وضعشه این خون چیه نشونش ندادم منم خیلی تنهام دیگه ن نفس کشیدنو میخوام ن ارزویی دارم جزمرگم

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
بمیرم😞 عزیزم آخه چرا خودکشی؟؟؟    پسره رو فعلا ولکن.  خونوادت شرایطشون چجوره؟

جالب اینجاست تموم خودکشیامم نافرجام بوده:/شرایط خانوادم خیلی خوبه

خدانکنه بمیری قشنگم😘

کاربری دست دونفره🙏🏼
دقیقا مثل من بخدا تو ای دنیا یکی نیس بخاطر من ی قطره اشک بریزه مرده و زندم واسه هیشکی مهم نیس منم ی ...

خیلی بده این حس منم از این کارا کردم اصلا انگار بنده خدا نیستیم من اصن نمیفهمم تا کِی قراره درک نشیم:(

کاربری دست دونفره🙏🏼
حس بدیه نح؟😔

خیلی بده خیلییی تازه علاوه بر اینا هزارررر تا مشکل دیگه ام دارم دوست پسر ندارم ولی بدبختیام هزار برابببره خیلی سخته هر روز با فکر خودکشیی بگذره😔

کاش همه چی خوب شه من خیلی گناه کردم کاش خدا منو ببخشه:)

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)