2777
2789
عنوان

خیانت

121 بازدید | 13 پست

سلام .دو روز فهمیدم دوستم باشوهرم رابطه داره یعنی از اولش هم شک دارم ولی پریروز بهم ثابت شد پیام داده بود رو گوشی شوهرم .من هم دیدم .اسم دوستم هم اسم شوهرش ذخیره کرده بود.شوهرم ادم درستی نیس میدونم ولی جلو مردم خودش رو یه ادم پاک و نجیب نشون میده ولی از دوستم توقع نداشتم

بعدش کلی اتفاقا افتاد .ولی من به روی شوهرم نیاوردم ولی خودش فهمیده واین مدت خبری از دوستم نشد تا الان که پیام داد .با اینکه روزی چند بار پیام میداد و می اومد خونه ام .الان هم میخواست ازم حرف بکشه و من هم بدون مدرک نمیتونستم حرفی بزنم .بنظرتون وقتی اومد چطور بگم که نتونه حاشا کنه و واقعیت رو بهم بگه 

شوهر داره؟.به شوهرش بگو.

از پیامش عکس میگرفتی خو .

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه میدونید شوهرتون آدم درستی نیست هنوز ادامه میدید ... من به شوهرم گفتم اگه ی دروغ ،پنهان کاری،خیانت،محافظه کاری،تو زندگی بشنوم و ببینم  با بچه میزارمت میرم ولی شما خوب تاحالا ادامه دادید🤔

اره شوهر داره .اونوقع اصلا حواسم نبود 

خو یجور رفتار کن انگار چیزی نمیدونی.

باز که پیام میده.شات بگیر.یا اگر همراه اوله همراه من نصب من پرینت بگیر.

یا برو با شوهرش حرف بزن.بگو جریان اینه.من دیدم ولی نشد مدرک جمع کنم.شما حواست باشه یه مدرک بگیر.

اگر میخوایی جدا بشی 😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه دستی بزن بگو از پیامات اسکرین گرفتم پاو از زندگیم بکش بیرون تا آبروتو نبردم ودیگه هم اینطرفا پیدات نشه کسی که خلاف کردهذباشه بااین حرف جا میخوره و همه چی رو لو میده

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
یه دستی بزن بگو از پیامات اسکرین گرفتم پاو از زندگیم بکش بیرون تا آبروتو نبردم ودیگه هم اینطرفا پیدا ...

این و میشه گفت .فقط میخوام با زبون خودش اعتراف کنه .میدونم اگه این نباشه یکی دیگه هست .شوهرم برام بی ارزش شده میسپارمش به خدا .ولی از دوستم توقع نداشتم .

این و میشه گفت .فقط میخوام با زبون خودش اعتراف کنه .میدونم اگه این نباشه یکی دیگه هست .شوهرم برام بی ...

شماهنوز مطمئن نیستی دوستت بهت خیانت کرده پس ازشوهرت شروع کن وبیخود تهمت به دوستت نزن

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما