2777
2789

سلام . یه سوال معدل کارشناسی توی ارشد تاثیر داره؟

توی آینده کاری چطور؟

ترم دو دانشگاه هستم معدل ترم قبلم هم 18 بود، می خوام ببینم واقعا بشینم بخونم تا معدلم خوب بشه یا فقط برم پاس کنم؟

ممنون میشم کمک کنید ...

بله صد در صد تاثیر داره

معدلت بالا باشه ارشد مستقیم قبول میشی

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی که میگن ارشد مستقیم قبول میشه اگر معولت اونقدر بالا باشه که نفر اول ورودی خودت بشی بدون کنکور پذیرش میشی تو همون دانشگاه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
راستش نه زیاد. من معدل لیسانسم ۱۴.۵ بود الان ارشد دارم علامه میخونم

چه جالب منم لیسانسم رو علامه بودم .. 

ارشد چه رشته ای میخونی عزیزم؟؟

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
چه جالب منم لیسانسم رو علامه بودم ..  ارشد چه رشته ای میخونی عزیزم؟؟

لیسانس علامه نبودم عزیزم رشته لیسانسم برق بود دانشگاه امیرکبیر الان آموزش زبان انگلیسی میخونم ارشد

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
لیسانس علامه نبودم عزیزم رشته لیسانسم برق بود دانشگاه امیرکبیر الان آموزش زبان انگلیسی میخونم ارشد

موفق باشی گلم .. .

معدل چرته سواد مهمه خدا شاهده همكلاسي من معدلش الفه يه سوال ساده ازش ميپرسي نميتونه جوابتو بده واي به اينكه سوالو بپيچوني! چون فقط حفظ كرده نمره گرفته! دوما الان خيلي راحت با تقلب و رشوه و عشوه به استاد ميشه نمره گرفت پس همه ميدونن نمره ارزشي نداره! واسه ارشد هم فقط ميتوني همون دانشگاه ليسانست بدون كنكور بري خب چه كاريه ادم بشينه بخونه رشته بهتر دانشگاه بهتر قبول شه! و دانشگاه جديد رو تجربه كنه! واسه استخدامم شما ازمون استخدامي ميدي و قبول ميشي كاري به معدلت ندارن معدل ١٨ دانشگاه تهران با معدل ١٢ دانشگاه هر كجا با هم امتحان ميدين اوني كه نمره امتحانش و مصاحبش خوب بشه قبول ميشه نميان بگن چون تو معدل ١٨ هستي بيا قبولي!!! بماند كه پارتي و سهميه كه داشته باشي بي ازمون قبولي پس بازم معدل به درد نميخوره!