2777
2789
عنوان

درد من شوهرم

252 بازدید | 15 پست

نمی‌دونم چرا هر چی تاپیک میزنم خالی نمیشم مامانم عمل گردن کرده گردنش بخیه خورده نمیتونه راه بره حتی ، من خونم تهرانه مامانم اینا قم از قبل عمل گفت من میدونم مامانت نقشه داره کلا بیاد اینجا گفتم نه والااا دیروز خیلی تلاش کردم بگم بریم قم اما همش خاله هام فامیلام زنگ میزدند که بیاد خونه تووو چن روز منم دیگه خجالت مامانمو کشیدم به شوهرم پیام دادم میدونم سخته اما به خاطر من دو سه روز بیاد 

زنگ زد داااااد نمیخوام بیاد برا چی بیاد خونمه بیاد ابرو ریزی میکنم میام داد میکشم بیاد میام وسایلم جمع میکنم دیگه برو دنبال شوهر باش  تو با من تو حقه ای میخوای مامانت بیاد با ما زندگی کنه کم کم داری میاریش من اشکککک که تورو خدااا مامانم عمل کرده بزار ۲ ۳ روز بگذره من روم نمیشه بهش بگم نیاد ب حرمت زندگیمون به حرمت عشقمون الان از خودم بدم میاد چرا اینهمه التماس کردم فقط به خاطر مامان مریضم که نفهمه و غصه نخوره ؟میگفت نه زندگی من و تو تموم شد همینجاااا !!! من از الان آزادم میرم پیش ساسان باش هم خونه میشم پنت هاوس گرفته واییی صورت من خیس اشک بود تو بیمارستان بعد ۲۴ ساعت نخوابیدن 

بهش گفتم رنگ منو دیگه نمیبینی میرم قم بعد حالا فک کن اومدم به مامانم گفتم میریم قم !!! چقدر من بدبختم 

ا با مامان بنده خداااام با درد رفتیم تو جاده بعدشم پیام داد چیکار کردی بیارم زنگ زد و پیام داد چرا جواب نمیدی 

بعدم هیچ خبریش نشد بیشعوووور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر چقدر چقدر شوهرت اشغال و بی سر و پا هست هیچ بویی از انسانیت نبرده حتی حیف اسم حیوون که بخوای روی اینجوری مردی بزاری... بریزش توی توالت سیفون رو هم بکش

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
عوضي اشغالللل..خودمم بودم تو همچين شرايطي...بره بتركه با همون ساسان جونش...برو بمون قم حالا انگار شو ...

به خدا دو سه تاپیک زدم به هیچکی تو دنیا واقعی که نمیتونم بگم دارم مبارکم از غصه بجای اینکه مرحم باشه درده 

بره بمیره شوهری که غم خوارم نیس

چقدر چقدر چقدر شوهرت اشغال و بی سر و پا هست هیچ بویی از انسانیت نبرده حتی حیف اسم حیوون که بخوای روی ...

واقعااا باورم نمیشههه این همین آدمه که باش زندگی میکنم 

آنقدر التماس کردم که برم خونه نخواد بیاد ابرو ریزی 

خاک تو سره من که منتظرشم زنگ بزنه ! اگه مامانم مریض نبود میرفتم وسایلم و جمع میکردم 

ووواییی خاک تو سرش چقد ظالمه اخی😔😔😔😔😔😔

میبینی 🙁

بعد میگه حقمه خونمه 

بهش گفت یکبار تو این ۱۰ سال ازت میخوام این ۳ روزه و داستان نکنی همین گوش نکرد 😓😓😓😓

کاش میمردم 

واقعااا باورم نمیشههه این همین آدمه که باش زندگی میکنم  آنقدر التماس کردم که برم خونه نخواد بی ...

الانم اصلا جوابش رو نده چون همچین ادمی اصلا ارزش نداره اصلا ها... ببین ادما خودشون تو سختی ها نشون میدن.. من شوهرم با مامان بابام قط رابطه هست بعد مامانم یک ماه پیش عمل سنگینی داشت هرچی تو بیمارستان نیازم بود برام میاورد... کلا اون روز حقوقمون نداده بودن اخر برج بود 100 تومن پول داشت همونو داد به من گفت حالا دستت باشه... دقیقا یک هفته پیش باز بابام بستری شد بیمارستان مامانمم جا خواب بود توخونه بهم گفت تو نرو بیمارستان برو کمک مامانت من میرم بالا سر بابات... 

ببین خیلی بدی های زیادی داره ها خییلی ولی وفتی ادم تو این جور موارد میبینه طرف معرفت به خرج میده ادمم هواشو داره

ببینید چقدر زشته این رفتار با خانواده ها 

فرقی نداره زن باشه یا مرد 

قابل توجه اونایی که تو تاپیک های عروس طرف عروس را می گیرن که چرا مادرشوهر بیاد تو خونه تو.

سعی کن قانعش کنی که احترام پدر و مادر در هر شرایطی واجب هست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
الانم اصلا جوابش رو نده چون همچین ادمی اصلا ارزش نداره اصلا ها... ببین ادما خودشون تو سختی ها نشون م ...

اصلا دیگه خبری نگرفته عوضی 

ارههه منمممم خیلی باش کنار اومدم همه جورهههه اما اینوووو اصلاااا نمیتونم ببخشم 

اصلا دیگه خبری نگرفته عوضی  ارههه منمممم خیلی باش کنار اومدم همه جورهههه اما اینوووو اصلاااا ن ...

اره یه چیزایی رو دل ادم میبمونن

ببینید چقدر زشته این رفتار با خانواده ها  فرقی نداره زن باشه یا مرد  قابل توجه اونایی که ...

اصلا بحث احترام نیست عزیز دلم دیگه 

شرایط من واقعا بحرانی بود دیروز مامانم عمل سنگین انجام داده بود من دو شب بود نخوابیده بودم من تک فرزندم مامانم غیر من کسی و نداره همه اینا رو دید بازم بهش التماس کردم اما انگار انسان نیست دیگه کار از قانع کردن گذشته 

الهییی عزیزم تو چه بد موقعیتی گیر کردی 

به نظرم شوهرت خیلی ظالمه 

به چه دردی میخوره وقتی تو مواقع سخت پشتت که نیست هیچ اینجوری زیرپاتم خالی میکنه 

اصلا سراغشو نگیر 

بیچاره مادرت که با وجود عملو بخیه تو جادس

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
اصلا بحث احترام نیست عزیز دلم دیگه  شرایط من واقعا بحرانی بود دیروز مامانم عمل سنگین انجام داد ...

انشاالله که مامانتون به زودی خوب بشه که محتاج هیچ کسی نباشه  

شما هم باهاش برو تا خوب بشه حالا که اینقدر بی شعور هست اجازه نمیده بیاد خونتون 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
الهییی عزیزم تو چه بد موقعیتی گیر کردی  به نظرم شوهرت خیلی ظالمه  به چه دردی میخوره وقتی ...

اره والا منم میگم وقتی قرار غم خوارم نباشه هرچیم بهش وابسته باشم و دوریش‌سخت باشه دورش یه خط قرمز میکشم