2777
2789
عنوان

فیلم زن وبچه

2629 بازدید | 143 پست

امروز صب خیلی زود بیدار شدم تا کارام رو بکنم بشینم فیلم زن و بچه رو ببینم نشستم دیدم خیلیی فیلم خوبی بود

خیلی جاهاش اشک ریختم اصن دلم برا مهناز تیکه تیکه شد 🥺🫠

بنظرم حدود 90درصد زنای ایرانی عین مهنازن همیشه ضربه خوردن تنهایی جنگیدن خستن

عجب خواهری داشت تو خنجر زدن سنگ تموم گذاشت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بنظرم خیلی غرق کارش و دوست پسرش شده بود. از بچه هاش غافل بود. آخرشم سر همین دوست پسر دوزاری بچش و ازدست داد.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

موضوعش بد نبود اما از بقیه کارای سعید روستایی خیلی ضعیف تر بود

بعدم مهناز مداااام میخاست کم کاری های خودشو ب عنوان مادر بندازه گردن همه ب جز خودش

و اینکه تو این فیلم پریناز ایزدیار اینقدر گریه کرد ک یه جاهاییش دیگه ادم خسته میشد😐

کم کم میفهمی با هر نخی خیال نبافی،بعضی نخا مثل نخ دندونه، امشب همه چی گرم فردا یخبندونه

عجب خواهری داشت تو خنجر زدن سنگ تموم گذاشت

اکثر زنا همینن، به هم رحم نمیکنن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

اهم دقیقا فک کن تو بدترین شرایط که بچت رو از دست دادی تو رابطه شکست خوردی خواهرتم بیاد او کار رو بکن ...

تهش خیلی هندی شد ولی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اکثر زنا همینن، به هم رحم نمیکنن

حالا مرده هم پخ خاصی نبود که

حداقل پولدار میبود یا شغل خاصی میداشت

هم سن بالا بود هم شغلش معمولی

بنظرم خیلی غرق کارش و دوست پسرش شده بود. از بچه هاش غافل بود. آخرشم سر همین دوست پسر دوزاری بچش و از ...

میدونی خیلی به ادما اعتماد داشت به خواهرش به مامانش حتی به بچه اش و دوس پسرش