2777
2789

یک نوع دارو جدید هست بر اثر جذب سروتنین. عوارض شایع خشکی دهان ضعف حافظه خستگی گر گرفتگی هست. پس از یک هفته مصرف عوارضش کاهش پیدا میکنه و پس از سه هفته اثربهبودی مشخص میشه. برای افسردگی تجویز میشه. دز مصرفی شما چقدر است؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی از اقوامم میخورد به وضوح افسردگیش از بین رفته بود.میگن کم ضرر ترین دارو هست.مگه الانم هست؟من خواستم بخرم هر داروخانه ای رفتم گفتن کمیاب شده

گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊
یک نوع دارو جدید هست بر اثر جذب سروتنین. عوارض شایع خشکی دهان ضعف حافظه خستگی گر گرفتگی هست. پس از ی ...

سلام برای افسردگی بهم دادن نمیدونم چی کار کنم امروز میخوام تازه برم دکتر سری قبل که رفتم بهم دادن البته اینسری که عود کرده مثل قبل نیست اما داره اذیتم میکنه

ببخشید که میگم افسردگی خطرناک تره تا عدم مصرف دارو.لطفاً نظر در مورد مصرف کردن یا نکردن ندید.دلیل نمیشه چون شما مصرف کردید بد بوده دیگران هم مصرف نکنند. پس نظر بی جا ندید.

ببخشید که میگم افسردگی خطرناک تره تا عدم مصرف دارو.لطفاً نظر در مورد مصرف کردن یا نکردن ندید.دلیل نم ...

یه موقع هایی واقعا لازمه و نمیشه کاری کرد چون یهبار پارسال دکتر بهم گفت همش دسته آدم نیست یه موقع سیستم اعصاب آدم دچار کمبود سرتونین میشه که این حالات به آدم دست میده

سلام برای افسردگی بهم دادن نمیدونم چی کار کنم امروز میخوام تازه برم دکتر سری قبل که رفتم بهم دادن ال ...

پرش افکار دارید؟

نحوه مصرف دارو اینگونه است فلوکستین از دز ۱۰میلی گرم شروع شده و پس از یک هفته ۲۰میلی گرم مصرف شود. در صورت مشاهده علائم بهبودی برای درمان کامل افسردگی شش تا یک سال مصرف همراه با روان درمانی صورت گیرد. افسردگی با دارو تنها کمک کننده است اما کافی نیست.

افسردگی۳۰نشانه جدی دارد. اگر شما ۱۵تای آن را داشته باشید افسردگی خفیف و اگر ۸-۷علائم را داشته باشید بیماری چیز دیگری است. اما نتیجه مهم در مصرف دارو میباشذ یعنی علائم بهبودی با مصرف دیده شود.

آره هستش یعنی چجوری بود که علاعمش بهتر شده بود

افسردگی.همش گریه.شاکی از زندگی.بادهیشکی نمیساخت دعواش میشد همش.بدبین بود.من اونو دیدم از دکتر هواستم بهم بده اما راستش الان پیدا نکردم و هنوزم نخوردم.چوم خودم حال عمومیم خوبه اما یه روزایی فقط از زندگی خسته ام .همیشگی نیست.برای همینم بی خیال خوردنش شدم چون پیدام نگردم

پرش افکار دارید؟ نحوه مصرف دارو اینگونه است فلوکستین از دز ۱۰میلی گرم شروع شده و پس از یک هفته ۲۰می ...

شرمنده من یه سوال بپرسم.به نظر شما کسی که حالت افسزدگیش مدام نیست یعنی سه روز خوبه یه روز به حاطر شرایط زندگیش حالش بده باید مصرف کنه ؟من دکترم مثل نقل به همه این دارو رو میده .برایرهمین شک دارم

یه موقع هایی واقعا لازمه و نمیشه کاری کرد چون یهبار پارسال دکتر بهم گفت همش دسته آدم نیست یه موقع سی ...

حرف دکتر تا حدودی اشتباه است. با توجه به آخرین منابعی که مطالعه کردم متوجه شدم که افسردگی تا حدی ژنتیکی است یعنی بستگان من دارای افسردگی هستند.۴۰درصد به ژن بستگی دارد. عامل بعدی محیط است. یعنی من در خانه یا در ارتباط با اطرافیان این بیماری در من ایجاد میشود. عامل بعدی تغییرات هورمونی است که معمولاً بعد و قبل بلوغ مشاهده میشود. بدن انسان با محیط سازگار میشود و مغز به قدری هوشمند عمل میکند که کمبود یا افزایش سروتنین و بقیه هورمون ها را تشخیص دهد.

شرمنده من یه سوال بپرسم.به نظر شما کسی که حالت افسزدگیش مدام نیست یعنی سه روز خوبه یه روز به حاطر شر ...

برای مشاهده اثر ضد افسردگی دارو باید تا آخر مصرف شود. و راهی جز این نیست. اثرات دارو ماندگار نیست و پس از دوازده ساعت از بین می رود. هر روز بخورید اگر علائم عوارض شما را اذیت کرد مقداری از کپسول را خالی کنید. و پس از یک هفته دز ۱۰میلی گرم و سپس ۲۰میلی گرم مصرف کنید. این دارو جدیدترین نوع ضد افسردگیست و عوارض کمتری نسبت به ایمی پرامین دارد.

افسردگی.همش گریه.شاکی از زندگی.بادهیشکی نمیساخت دعواش میشد همش.بدبین بود.من اونو دیدم از دکتر هواستم ...

این حس عادی است. و نیاز به دارو ندارید. ایشون منیک دیپریشن داشتند شیدایی و سرخوشی و ربطی به افسردگی ندارد.