2777
2789

همون داستان ازدواج

من تا اونجا خوندم که میره شهرستان و شوهرش نمیاد عید بعد گوشی و میشکنه

الان اومدم دیدم ترکیده

بعدش چی میشه؟؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

هر کی حوصله داره یه خلاصه وار بگه به کجا ختم شد؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همو داستان ازدواج که میگف جای من بودید چیکا میکردین؟

اره مهشید و اریا

اتفاق خاصی نیوفتاد مشکلات با مادرشوهر ادامه داشت تا جایی که عموش فوت میشه و بعدی سال عروسی ساده میگی ...

شوهرش هیچ کار نمیکرد؟

همون دختره که با پسر عمو ازواج کرد؟ اخرش عمو مرد اسی هم شیش ماه باردار خونه مامانش استراحت مطلقه شوه ...

ای بابا

اره مهشید و اریا

مشکلات بین خودش و مادرشوهرش ادامه داشت الانم ادامه داره و بارداره شوهرشم طرف مادرشو میگیره هی میگه پیره تنهاس و این چیزا عیدم میخاس مادرشو ببرا کیش حال و هواش عوض بشه زنش تنها بمونه/:

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

همون دختره که با پسر عمو ازواج کرد؟ اخرش عمو مرد اسی هم شیش ماه باردار خونه مامانش استراحت مطلقه شوه ...

فعمیدیم چی شده بدتر شد اعصابمون خورد شد چرا میان داستان با پایان باز تعریف میکنن اخه 🤣🤣🤣 کاش پایان های همه خوش باشه ... 

حرص و استرس این زن عموی خسیس بی اخلاق بهمون مونده از دیروز