2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9984 بازدید | 490 پست

ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ۱۱۰ ﮔﻔﺘﻢ: ﺍﻟﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﭘﻠﻴﺲ؟

ﮔﻔﺖ: ﺑﻠﻪ ﺑﻔﺮﻣﺎﺋﻴﺪ!

ﮔﻔﺘﻢ: ﮐﻤﮏ!!! ﻳﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﻣُﺮﺩﻩ ﺍﻳﻨﺠﺎﺳﺖ!

ﮔﻔﺖ: ﻳﺎ ﺍﺑﻮﺍﻟﻔﻀﻞ ﮐﺠﺎیی؟؟؟

ﮔﻔﺘﻢ: ﻗﺒﺮﺳﺘﻮﻥ!

ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻻﻥ ﺑﻪ ﻗﯿﺪ ﻭﺛﯿﻘﻪ ﺁﺯﺍﺩﻡ.😳😅😅😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشتم پاى تلفن میگفتم خدایا منو گاو کن، مامانم ازونور اتاق داد زد یه چیزى آرزو کن که نباشى.😐😂😂

😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

مراسم عقدم بود خانواده ی داماد میگفتن :

نون و پنیر آوردیم ؛ دخترتونو بردیم …!

بابام‌ با خوشحالی میگفت

نون و پنیر ارزونی تون ؛ ترشی چپوندیم بهتون 😐😐🤣

😂😂😂😂

یه پرنده خریدم اوردم خونه دو هفته شب و روز منتظر بودم حرف بزنه

آخرش گفت حاجی حالا من این دفعه حرف میزنم ولی ناموسا جغد چه حرفی داره بزنه؟ 😂😂😂😂😂

روزی یک مرد اروپایی به مرد ایرانی میگه :

چرا زن های ایرانی با مرد ها دست نمیدهند؟

ایرانیه هم گفت : گوخوریش به تو نیومده

.

.

داستان طولانی بود کوتاهش کردم تا وقت گرانبهاتون رو نگیرم😂😂

خسیسه صبح ازخواب پاميشه مي بينه زنش كنارش مرده.... داد ميزنه به دخترش ميگه: مليحهههههه نن ...

🤪🤪🤭🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

پدربزرگ و مادربزرگ عزیزم حلالم کنید...من تو دوران دانشجویی حداقل هر کدومتونو 30 40 بار کشتم و واسه مراسم ختم کلاس درسمو ول کردم و اومدم شهرستان..! 😂😂😂😂😂

میگن مهمان حبیب خداس

خدایا ببخشید امروز بچه حبیبتو مثل سگ زدم😐😐😂😂😂

‏ایرانی نیستی اگه کلاس زبان رو از وسطاش ول نکرده باشی😐😂

😁😁😁😁😁