2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9981 بازدید | 490 پست

@ماه_صنم_الدوله  

چالش

استارتر ممنون خنده دار بودن🤣🤣

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
اگه عكساى دبيرستان همسرتو ديدى و بازم دوستش داشتى .. عشقت واقعيه! 😍😍...

😆😁😂🤣😅🤪🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون لحظه که داری یه چیزی رو تو

گوشیت به بابات نشون میدی یهو اون بالا به پیامی

میاد که نباید میومد آن لحظه زیبا هزاران بار تقدیم تو باد 😂

😁😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

یارو قبض آب اومد

براش يه ميليون

گفت :

به گمونوم خدا بارون آخريه زده به حساب مو 😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

هر ایرانی 10 تا ایمیل داره که

رمز 9تاش رو نمیدونه🤦‍♂😂

😂😂😂😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

"حتما حکمتی تو کاره"چیست؟

جمله ی یک ایرانی پس از ریدن در کاری مهم😐😂

😂😂😂😂

یه پرنده خریدم اوردم خونه دو هفته شب و روز منتظر بودم حرف بزنه آخرش گفت حاجی حالا من ای ...

🤣🤣🤣🤣🤪🤪😁😁🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

در پی قطع رابطه ایران و عربستان،

چین  ‏قبله  تولید کرد!😐😐😂😂

تخمه خوردن اولش از روی لذته ..

از یه جایی به بعد انگار میشه وظیفه 😐😐

باید تمومش کنی 😂😂

😂😂😂😂😂

معلم تاریخ : حکومت مغول ها از کجا تا کجا بود ؟

حیف نون : آقا مطمئن نیستم ولی فکر کنم از

صفحه ۱۵ تا ۲۶  😂😂😂😂

‏همیشه دوس داشتم قبل خواب یکی بهم بگه شب بخیر عزیزم

اما خب چون همه زودتر از من میخوابن

همیشه "بگیر بکپ" و "اون بیصاحابو خاموش کن" نصیبم میشه 😑😂😂😂😁😁😁😁😐😐