2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 9979 بازدید | 490 پست

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻧﻤﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﮐﺪﻭﻡ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺑﻢ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻢ

ﺭﻓﺘﻢ ﻧﯿﻢ ﮐﯿﻠﻮ ﺗﺨﻤﻪ ﺧﺮﯾﺪﻡ

ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺗﻮﺵ ﺑﻮﺩ

ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺷﮑﺮﺕ😂😐😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشين ميزنه به یارو، پاش قطع ميشه

قاضي براش ۱۰۰ميليون دیـّه ميـبُره

صاحب ماشين ميگه:  مگه من ميلياردرم؟

یارو  ميگه:  احمق په فکر کردي من هزار پام 😂

😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

اگه عكساى دبيرستان

همسرتو ديدى و بازم دوستش داشتى ..

عشقت واقعيه! 😍😍😂😂😂

خسیسه صبح ازخواب پاميشه مي بينه زنش كنارش مرده....

داد ميزنه به دخترش ميگه:

مليحهههههه ننت مرده...

چايي برا دو نفر دم كن..!!😐😂😂

بابام داشت طالع بینی ماه تولدم رو از مجله برامون میخوند رسید ...

🤭😂😂

من هرگز در زندگی راهنمایی نداشته ام.کسی مرا تربیت فکری و روحی نکرده است.هر چه که دارم از خودم دارم و هرچه که ندارم همه آن چیزهایی است که می توانستمداشته باشم، اما کجرویها و خودنشناختن ها و بن بست ها نگذاشت... بدی های من به خاطر بدی کردن نیست.به خاطر احساس شدید خوبی های بی حاصل است...همیشه سعی کرده ام مثل یک در بسته باشم تا زندگی وحشتناک درونی ام راکسی نبیند و نشناسد...ما فقط می توانیم حسی را زیر پایمان لگد کنیمولی نمی توانیم آن را اصلا نداشته باشیم...نمی دانم رسیدن چیست، اما بی گمان مقصدی است که همه وجودم به سوی آنجاری می شود...بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن،جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیایی که تا چشم کار می کنددیوار است و دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است وقحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است...🖤فروغ فرخزاد🖤 این کاربری دست دونفره

ینی تو روح اون معلمی که موقع روخونی...

می دید من دارم با بغل دستیم حرف میزنما!!!

یههویی می گفت:

ادامه شو تو بخون!!!

عقـده ای بدبخت

یدفعه یادم افتاد اعصابم خورد شد😂😂😂😂😂

ایرانیها مراسمی دارند به نام مراسم خداحافظی

این مراسم از وقتی مهمان بلند شده و تصمیم به رفتن میگیرد به صورت سرپا به مدت زمان ۱۵ تا ۴۵ دقیقه جلوی درب خروجی برگذار میشود

و هر چه زمانش بیشتر باشد نشانه علاقه و احترام مهمان و میزبان به همدیگر است 😐😂😂😂😂😂😂

‏یه دختر نوشته بود کرونا گرفتم پنج هزار نفر لایک کردن دو هزار پزشک کامنت دادن که فلان کارو بکن فلان چیزو بخور

اونوقت من نوشتم کرونا گرفتم هیچکس لایک نکرد فقط بابام‌ کامنت داد قرمه سبزی بخور

گفتم برا درمان کرونا خوبه ؟

گفت نه اسکل دم اخری غذای خوب بخور☺️😂😂😂😂😂

تبلیغ یک باشگاه شمشیر بازی: بهترین ورزش دوران کرونا 😂

همراه با:

- ماسک

- دستکش

- اگر کسی به شما نزدیک شد با شمشیر بزنیدش!

😂😂😂😂😂😂

بابام پیام داده تو یخچال هویج هست آب بگیر بخور میگم پدرجان من سرما خوردم هویج به دردم نمیخوره ...

😆😆😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736