2777
2789
عنوان

دزد بیشرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 57 پست

روانی بیمار خب دزدیدی خاموش کن حداقل بیشرف بعد میگیرن این دزد های کثیفو میگیم تقصیر فلان بوده این دزد شده

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد شوهرم اومد خونه اونم ترسیده بود که من و دخترم خونه نیستیم وقتی اومدیم خونه بود 

گفت گوشیش دستش بوده رفته بوده شیر خشک قیمت مناسب از یه داروخانه بگیره 😭 بعد یه پسری با موتور گوشیش رو برده

بیشرف به مادرشوهرم گفته بود پسرتون زیر ماشین پرخون بود گوشیش رو برداشتم 

اونم فشارش رفته بود بالا 

من خودم دو ساعت و نیمه از کلانتری اومدم 

شب گندی بود حال ندارم تعریف کنم از خستگی

خیلی دزدی و دست کجی و بی ناموسی و بیشرفی و... زیاد شده خیلی خییلی

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
من خودم دو ساعت و نیمه از کلانتری اومدم  شب گندی بود حال ندارم تعریف کنم از خستگی خیلی دزدی و ...

شما چرا😟

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
شما چرا😟

به خدا حال ندارم دیگه انرژی ندارم بگم ولی حالشو جا اوردم

ولی خییلی نا امن شده خییلیییی 

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
تف به شرفش  واقعا پدرشوهرم تا مرز سکته رفت

مامان منم امشب تا مرز سکته رفت

لعنت به اون شیری که تو دهن اینا گذاشت اون مادرای اینجور ادما لعنت به اون سفره ای که سرش بزرگ شدن