2777
2789
عنوان

دزد بیشرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 57 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان منم امشب تا مرز سکته رفت لعنت به اون شیری که تو دهن اینا گذاشت اون مادرای اینجور ادما لعنت به ...

خدا لعنتشون کنه 

بگو بیشرفت گوشی رو دزدیدی چرا به مادرش زنگ زدی 

به خدا حال ندارم دیگه انرژی ندارم بگم ولی حالشو جا اوردم ولی خییلی نا امن شده خییلیییی 

وای اره درکت میکنم خدا لعنت کنه هرچی مردم ازاره

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
خدا لعنتشون کنه  بگو بیشرفت گوشی رو دزدیدی چرا به مادرش زنگ زدی

نه گوشیمو ندزدید که

داشت خودمو میدزدید خییلی کرم ریخت تا پیاده شدم

در ماشینشو انچنان کوبوندم تو محل پیچید صداش

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

دوستم داشت با من تلفنی صحبت میکرد تو خیابون  اسپری فلفل زده بودن تو چشمش که گوشیو ازش بزنن  من پشت تلفن صذاشونو میشنیدم داشتم از وحشت میمردم  خیلی مواظب باشید تهران خیلی نا امن شده  

دوستم داشت با من تلفنی صحبت میکرد تو خیابون  اسپری فلفل زده بودن تو چشمش که گوشیو ازش بزنن  ...

تهران خیلی ترسناک شدع نمیخام توهین کنم از جاهای دیگع میان دزدی میان اخاذی خفت گیری البته همه جا خوب و بد داره

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
یه بارم یکی منو دزدید چاقو گذاشت رو گلوم ولی زدمش اون موقع بچه بودم‌نترس بودم

یاد این جمله افتادم امشب

عوضش امنیت داریم

باورتون میشه  انقدر خفت گیری و زورگیری زیاد شده 7شب به بعد میترسم و بیرون نمیرم

نرو  تنها نرو