نمیدونم باید آرامش خودمو انتخاب کنم یا آینده بچه هامو نمیدونم اگه جدا بشم دوتا پسرام یکی یه ساله یکی چهار ساله اس نمیدونم چه اتفاقی تو روحیه اونا میوفته اگه کسی تجربه داره بهم بگه لطفا
مادر شوهرم طبقه پایینمون ولی بعد ده سال همچنان چند روز یه بار میاد بالا جیغ و داد میکنه و حکم رانی م ...
بخاطر این میخوای جداشی؟
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم اصلا سیاست نداری اگه زن یکم سیاست داشته باشه همه مشکلات بزطرف میشه منم سه سال از دست خونواده ...
چه زرنگ
یادم باشه بعد عروسیم تورو تاپیکام تک کنم😉
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
خانواده شوهرم همه ازش میترسن شوهرم پدر شوهرم همه.... یه مدت افسردمگی داشته بخاطر همین هیچکس نمیتونه باهاش برخورود کنه همه اش میترسن منم همینطور ولی خودم و باختم دیگه شاد نیستم خیلی خسته ام😔😔😔