2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 30 پست
مادر شوهرم طبقه پایینمون ولی بعد ده سال همچنان چند روز یه بار میاد بالا جیغ و داد میکنه و حکم رانی م ...

بخاطر این میخوای جداشی؟

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

بخاطر مادرشوهر داری زندگیتو بهم میریزی؟ نکن گل

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم اصلا سیاست نداری اگه زن یکم سیاست داشته باشه همه مشکلات بزطرف میشه منم سه سال از دست خونواده ...

چه زرنگ 

یادم باشه بعد عروسیم تورو تاپیکام تک کنم😉

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
به خاطر مادر شوهرت میخوای جدا بشی؟

خانواده شوهرم همه ازش میترسن شوهرم پدر شوهرم همه.... یه مدت افسردمگی داشته بخاطر همین هیچکس نمیتونه باهاش برخورود کنه همه اش میترسن منم همینطور ولی خودم و باختم دیگه شاد نیستم خیلی خسته ام😔😔😔

چرا طلاق .به زن نگاه بد میندازن تو این جامعه

اگه جامعه به عنوان یه زن متعلقه بهم نگاه بد نندازه به عنوان یه زن افسرده چی که خودش و باخته نگاه جامعه چطور میشه؟