2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست
استراتژیتو عوص کن بی تفاوت باش    از قهرش  نترس  باج عاطفی نده خودش کم کم عو ...

کاش میتونستم رو خودم کار کنم الان من تو اتاقم اون پتو روش نیس تو دلم اشوبه لعنت ب من ،اون منو نمیبینه بعد من حرص میخورمو خودمو از بین میبرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم گفتم دارم شام میخورم این یبارو یادم رفت برو ابو بیار گف ن تا ۱۰میشمارم نیاری قهر،منم از زورگو ...

خب عزیزمن

چرا نقطه ضعف میدی دستش؟

منم قبلا مث تو اگه شوهرم قهرمیکرد جونم بالامیومد

همیشه هم واسه آشتی خودم پیش قدم میشدم

حتی اگه اون قهرمیکرد

یبار زن عموم گفت نقطه ضعف دادی دستش ویگه محلش نذار وقتی قهرین

بعدیه سری ماقهر میکنیم ومن پاپیش نمیذارم

شوهرمم منتظر بود

خلاصه محلش نذاشتم

چند بار همین کارو کردم

دیگه براش عادت شد واسه اشتی خودش پیش قدم میشد

البته الان دیگه بهش حسی ندارم

وقتی قهر کنیم دیگه دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

خودش به زور منو وادار به اشتی میکنه

حالا ببین ازکجا به کجارسیدیم

محبت زیاد پرروش کرده

یه کم کم محبتی ببینه

ادب میشه

اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
خب گفتم میگف ن الان برو گفتم پاشو بیار گف تا۱۰میشمارم نیاری قهر

اینکه در هر صورت قهر می‌کنه ، چه کاریه 

یکم پوستت کلفت کن  قهر نکن ، چرا میری تو اتاق؟؟ 

همون جا غذا رو میریختی آشغالی.  دوباره غذا واسه خودت میکشیدیو میخوردی 

وقتی قهرت باعث دلخوریه خودت میشه آخرم خودت اذییت میشی قهر نکن، نقطه ضعفتو گیر آورده🙄

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊
عزیزم تقصیر خانواده هاس اون پسری بوده که تو خانواده هیچ کاری نکرده ماهم سر سفره اب نباشه داداشم تشن ...

خب خیییلی بده یه ادم ضعیفو گیر بیارن بهش دستور بدن و بدتر از اون تهدیدش کنی ک قهر میکنم این ینی من برام مهم نیس ک قهریم تو اذیت میشی

حالا این تصمیمی ک گرفتم خوبه؟ میمونم تو اتاق هروقت نبود میرم بیرون کارای خونه رو انجام میدم ناهارمو ...

آره  خوبه ولی غذای آنچنانی هم درست نکن یه چیز ساده بزار بفهمه وقتی بد رفتار میکنه از مهر و محبت خبری نیست وقتی خونس تو اتاق خودتو با گوشی یا هر کار ی که دوس داری مشغول کن 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

اسی ،اصلا خودتو تو اتاق حبس نکن، 

کاراتو بدون توجه به شوهرت انجام بده،انگار که نیس 

اینجوری دیوووووووونه میشه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
چرا ی سری حرفا رو تو هر شرایطی تکرار میکنین شما واقعا نمیفهمید یا خودتون زدیت ب نفهمی شما متوجه اون ...

نفهم تویی ب خاطر یه لیوان آب داره هم خودشو هم اونو عذاب میده

والا ناز کردن و ادب کردنم راه نه اینکه زندگیو ب کام خودش تلخ کنه

الان خوبه رفته چپیده تو اتاق اونم بدون پتو بیرون

من باشم همسرم بگه آب بیار میگم عزیزم وسط غذا آب نمیخورن ضرر داره هیچ وقتم آب نمیارم  عزیزم همس ...

ن اون غذاشو خورد گف پاشو ابو بیار گفتم تو ک غذاتو خوردی برو ابو بیار تا منم شاممو بخورم،منم از تهدیدش ناراحت شدم 

کاش میتونستم رو خودم کار کنم الان من تو اتاقم اون پتو روش نیس تو دلم اشوبه لعنت ب من ،اون منو نمیبین ...

پتو رو بردار برو پیشش بگیر بخاب

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
نفهم تویی ب خاطر یه لیوان آب داره هم خودشو هم اونو عذاب میده والا ناز کردن و ادب کردنم راه نه اینکه ...

خیلی خب خانم مومن دیدی چجوری در مقابل ح ف من جبهه گرفتی مگه درجواب بدی ثواب نداره نیکی کنیم چرا برای بقیه نسخه میپیچی پس کاملا مشخص نفهم کیه

نه عزیز دلم چرا تو اتاق زندانی کنی خودت رو برو بیرون تو هال، اشپزخونه... کارات رو بکن تلویزیونت رو ب ...

الان تو اتاق بمونم یا برم بیرون،من اصلا در طول زندگیمون قهرم بودیم جامو جدا نکردم ولی امشب اومدم تو اتاق اونم لامپارو خاموش کرد دیگه بیرون نرفتم