2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 162 پست
حالا که گذشته. و زیر یه سقفین. ولی دروان نامزدی و آشنایی رو میزارن واسه آشنایی طرفین. ولی لطفا اعتما ...

بخدا اگ این اخلاقارو ازش میدیدم زنش نمیشدم الان دیده من تو زندگی هربلایی سرم میاد تحمل قهر ندارم سو استفاده میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این خیلی مغروره تا چند روزم قهر باشم سراغم نمیاد منم تو این خونه تک وتنها روانی میشم اون برا خود ...

خوب سراغت نیاد. میدونم سخته ولی بزار یاد بگیری محکم باشی خودتو کوچیک نکن هر بار تو بری آشتی.. این بار اگه یک ماه هم نیومد سمتت محلش نزار خودش خسته میشه میاد

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
رو خودت کار کن جلو خودت رو بگیر داره از نقطه ضعفت سوء استفاده میکنه. 

حالا این تصمیمی ک گرفتم خوبه؟

میمونم تو اتاق هروقت نبود میرم بیرون کارای خونه رو انجام میدم ناهارمو اماده میکنم هروقت اومد باز میرم تو اتاق تا چند روز

اسی اولا که تو که اخلاق شوهرتو میدونی که سرسفره اب میخوره چرانیاوردی حالاگیریم که یادت رفت ولی خب ...

خب منم گفتم دارم شام میخورم این یبارو یادم رفت برو ابو بیار گف ن تا ۱۰میشمارم نیاری قهر،منم از زورگویش دلم شکست

چیکار کنم الان

استراتژیتو عوص کن

بی تفاوت باش 

از قهرش  نترس 

باج عاطفی نده

خودش کم کم عوص میشه

هر وقت بی احترامی کرد  تذکر بده وجدی وقاطع برخورد کن

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
اگه اون وظیفشه توام وظیفته میدونی چقد ثواب داره آب دادن دست همسر ب خدا اگه میدونستی با کله آب میداد ...

من ک از تشنگی نکشتمش خواهر یبار یادم رفت کفر ک نیس یبارم خودش ابو بیاره والا پیامبرم کارای خودشو خودش انجام داده این فقط اب نیس همه چیش اینجوریه

دیگههههه خسته شدم از بس جلوش خم و راست شدم حتی از جاش بلند نمیشه بره پتو بیاره بزنه روش شبا سردش بشه ...

عزیزم تقصیر خانواده هاس اون پسری بوده که تو خانواده هیچ کاری نکرده

ماهم سر سفره اب نباشه داداشم تشنه اش باشه میگه پس اب کو؟؟؟مامانمم فوری میگه به من که برو اب بیار برا دادشت

منم میگم نمیرم خودش هم دست داره هم پا:

مامانمم میگه من میرم اب میارم

داداشمم میگه نه خودم میرم اب میخورن بعدا اب نمیخاگ اصن مثلن قهر میکنه 

منم اب میارم:////