2789
عنوان

باردارم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 81 پست

ی پاپوش نوزادی بخر با ی کیک خوشگل روشم بنویس سه نفره شدنمون مبارک😍

من میگم تعداد مژه های چشم سمت چپش ۵۸ تاس، بعد شمو میپرسی عاشقشی؟!                                                     
خوش بحالت من بخاطر این که سنم کمه فعلا دکتر ها گفتن بهم رحمت توانایی 9 ماه پرورش بچه رو نداره بخاطر ...

چند سالته گلم؟ ازدواج کردی؟ 

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز مرد ۲ تا هدیه تهیه کن

یکی از طرف خودت

یکی‌از طرف نی نی

توی کادوی نی نی نتیجه آزمایش رو بذار

قبلش هم هی بگو این هدیه خاص تره.

اول هم هدیه خودت رو بده

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
فقط استیکر سیگاری که فرستادی ،دختری رو لب پنجره تصورکردم که یه پاش روی لبه پنجره است ولبش سیگاروموها ...

اره نشستم بالکن🚬😔شاید پرت شدم پایین😔🚬دلم خیلی گرفته🙃😔

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
خوش بحالت من بخاطر این که سنم کمه فعلا دکتر ها گفتن بهم رحمت توانایی 9 ماه پرورش بچه رو نداره بخاطر ...

خوب عزیزم سنی نداری که 

استرس چرا به خودت میدی

آروم باش و خودتو تقویت کن

هنوز کلی وقت داری!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
تازه یک ماه پیش شد 20 سالم  اره ازدواج کردم

اخییی عزیزم نا امید نباش ان شاء الله به زودی باردار میشی😍🙏🏻

عشقتون پایدار😘

یه جعبه کادویی بگیر توش پر گل برگ بریز بی بی چکتم بزار توش بده همسری 

ازت میترسم بخاطر نام کاربریت 🙃

مثل ماه اسمون تنهام،ولی میدرخشم. گناه منم مثل شما خوشگلیم بود خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم...😁