من بچه اولمو یه پاپوش نوزادی خریدم تو جعبه گذاشتم و کیک درست کردم گفتم کادوی بی مناسبت گرفتم برات، سر دومی یه جوراب نوزادی سر سومی پستونک ، هر 3تاشو کلی ذوق کرد
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
من خودم یه کیک پختم روش با اسمارتیز نوشتم ۱+۱=۳ بعدم یه باکس برداشتم جوابمو با یه جفت پاپوش بچگونه و یه نامه از طرف نینی گزاشتم رو میز وسط سالن و چنتا بادکنکم باد کردم.تا اومد دید اول فک کرد سالگرد عروسیمون بود جشن گرفتم اومد تا رو کیکا دید باورش نشد جعبه رو باز کرد کلی ذوق کرده بود و نگیتونس هیچی بگه فقط بغلم کرده بود و ولم نمیکرد
خوش بحالت من بخاطر این که سنم کمه فعلا دکتر ها گفتن بهم رحمت توانایی 9 ماه پرورش بچه رو نداره بخاطر ...
میخوای چیکار مثلا زود بچه دار شی؟ کلی دردسر داره مگه بچه بزرگ کردن به این راحتیه. الان با همسرت خوش بگذرون که دیگه نمیشه بعد بچه
زنداداش من ۱۸یا ۱۹ سالش بود عروس ما شد سه سال بعد عروسی کرد بعد اونم ۸ سال بچه دار نشد کلی مسافرت رفتن گلی خوشگذروندون من ناخواسته شدم مگر نه مثل اون دیر بچه دار میشدم
چیپس وپفک و کنسرویجات و سوسیس و کالباس و نوشابه و کلا موادغذایی کارخونهای و فراوری شده تا میتونی نخور و دوری کن
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)