2777
2789

سلام
خانما کسی هست برای این دردا «درای نیدلینگ» انجام داده باشه؟
کجا انجام دادین و چند جلسه طول کشید تا خوب بشه؟ اصن خوب میشه؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  نه عزیز درد می کشم همچنان ...

عزیزم من درد یک طرفه هست کتف و گردن و دست و بازو هر دقه ی قسمت تقریبا مداومه و درد با شدت متوسط و کم کم پیش میاد شدید بشه درد مبهمه و بصورت خستگیه

شما دردتون چطوریه کدوم قسمت 

خواهش میکنم روهنمایی کنید خسته شدم از زندگی

عزیزم من درد یک طرفه هست کتف و گردن و دست و بازو هر دقه ی قسمت تقریبا مداومه و درد با شدت متوسط و کم ...

عزیز من خودم خوب نشدم چجوری راهنمایی کنم؟ من غذا خوردن حتی آب خوردن هم رو علائمم تاثیر داره، چیزی می خورم کف دست و پام می سوزه، بدن درد دارم بیشتر سمت چپ، سوزش بدن خصوصا قفسه سینه و دست و پام، گزگز و مورمورو ...  شما هم اگه خوب شدید ما رو بی خبر نذارید، نزدیک دو سال داره میشه برای من و دکترا هم جز فیبرومیالژیا هیچی دیگه بلد نیستن بگن ...

عزیز من خودم خوب نشدم چجوری راهنمایی کنم؟ من غذا خوردن حتی آب خوردن هم رو علائمم تاثیر داره، چیزی می ...

عزیزم مت بیشتر در تواحی کتف و شانه و گردن نهصوصادعضلات گردن سمت رلست شاید 10 درصد مواقع سمت چپ باشه درد نداوم دارم 

گاهی کمردرد و اتگشتای دستم درد داره خستگی زیاد دارم ولی 90 درصد درد بدن تو همون کاف و دست و

چهارشنبه دکتر ام ارای گردن داده ببینم چطور میشه

شمادرد بیشتر تو کدوم قسمت

عزیزم مت بیشتر در تواحی کتف و شانه و گردن نهصوصادعضلات گردن سمت رلست شاید 10 درصد مواقع سمت چپ باشه ...

من سمت چپ زیر دنده از جلو و پشت ک میزنه ب گردن و کتف و ... جز این دردهای تیر کشنده بیشتر تو دست ها و پاهام دارم و سوزش هم بیشتر تو دست و پا ولی بعضی وقتا کل بدن رو می گیره 

ایشالا ک خیره عزیز

من سمت چپ زیر دنده از جلو و پشت ک میزنه ب گردن و کتف و ... جز این دردهای تیر کشنده بیشتر تو دست ها و ...

سلام عزیزم من ام ارای رفتم دیسک 3 و 4 مهره گردنی دارم دکتر گفت درد تو مال دیسک نیست و فیبرو و گرفتگی عضلاته وباید با استفاده از فیزیوتراپی ماهر و سوزن خشک درمان کنی خودتو و این مریضی در افراد خودخور و استرسی هست با چند تا دکتر مشورت کردم نظر اونا همین بود ک درد ربطی ب دیسک نداره فعلا نوبت فیزیوتراپی گرفتم ببینم درمان میشم یانه میام همین جا بهتون میگم 

ولی خیلی خسته ام توانایی من از 100 ب 30 رسیده و تقریبا از کارافتاده ام😢

من سمت چپ زیر دنده از جلو و پشت ک میزنه ب گردن و کتف و ... جز این دردهای تیر کشنده بیشتر تو دست ها و ...

گلم من ازمایش برا سلیاک و روماتیسم هم تازگی دادم ولی همش نرمال بود خودم شک ب سلیاک داشتم چون اکثر علایم رو داشتم ولی جواب منعی بود

تازگی درد ب کمرو پام کشیده میشه

من با فیبرو و گرفتگی مشکل ندارم فقط میگم دیسک نباشه چون خواهرم دیسک داشت و حتی بعد عمل هم متاسفانه داغونه میگم فقط تشخیص بدن مشکل من چیه هرروز دکتر و کلی هزینه از کسی جواب درست نمیگیرم کلی تشخیص میزارن

گلم من ازمایش برا سلیاک و روماتیسم هم تازگی دادم ولی همش نرمال بود خودم شک ب سلیاک داشتم چون اکثر عل ...

سلام عزیزم

چ خوب خدا رو شکر ک دیسک نبوده 

من هنوزم درد دارم 9 ماه خامگیاهخواری کردم خیلی بهتر شدم ولی خوب نشدم، برای من سوزش دست و پا و بعضی وقتا تمام بدن خیلی اذیت میکنه، با خگخ کم خونی شدید گرفتم و معده ام هم مشکل پیدا کرد نتونستم ادامه بدم 

ایشالا خوب بشید ولی دکترا وقتی نمیتونن تشخیص بدن یه اسم فیبرو میذارن رو مریضی خودشونو راحت میکنن بعد هم یه مشت قرص اعصاب میدن، ناامید نشید ایشالا یه راهی پیدا میشه، اگه ایشالا خوب شدید من رو هم بیخبر نذارید

خدا همه مریضا رو شفا بده، برای من هم دعا کنید 

سلام عزیزم چ خوب خدا رو شکر ک دیسک نبوده  من هنوزم درد دارم 9 ماه خامگیاهخواری کردم خیلی بهتر ...

عزیزم این دکتر گفت تریگر پوینت باید بری فیزیوتراپی و برات طب سوزنی انجام بده نگرانم ک خوب نشم 

من کلا از کارافتاده شدم دکتر گفت دیسک ک داری ولی این دردا در حد دیسک و مشخصات دیسک رو نداره گرفتگی عضلانیه 

دوباره دنبال ی فیزیوتراپیست خوبم