من 13ساله ازدواج کردم ودوتا زایمان داشتم سزارین. کلا هیچوقت رژیم نگرفتم باقدد166همیشه 54کیلو بودم یا53. همیشه ثابت مونده بارداریامم وزن اضافه کرذم بعدش سریع کم کردم. الان بچه م یسال ونمیمشه خیلی شیرمیخوره من همیشه گرسنه ام😐خاک توسرم چیکار کنم الان شدم 60 کیلو. الان شام خوردم وخیلی ناراحتم☹️اها تازگی ورزش میکنم شکمم صاف شه داره جوابه عکس میده که🤦♀️بگین برا شکم چه کنم؟؟ وای من چاق شم دق مرگ میشم
انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
چجور رژیمی به نظرت برنج وکلادحذف کنم شبا نتیجه میده؟؟
من حلقه خریدم برای شکم دارم ولی انقدر درد داره شال بستم دور کمرم با اون زدم . با شال تاثیر نداره نه؟
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
با قد 166 که 60 کیلو خیلی خوبه درست به اندازه. البته خب شکم برای همه اذیت کننده است. روزی چند تا بادوم بخور ویتامین و منابعش خیلی زیاده. نون جو هم مغذی هم مدت طولانی تری سیر نگه میداره. انجیر خشک هم عالیه و برای روده ها هم بی نظیر
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
با قد 166 که 60 کیلو خیلی خوبه درست به اندازه. البته خب شکم برای همه اذیت کننده است. روزی چند تا باد ...
اخه من کلا پر بودم ازمجردیم صورتمم گرده کاملا. یعنی لاغر بشم یا چاق روصورتم تاثیری نداره خوشبختانه اما شکمم تغیراتش خیلی محسوسه ناراحتم😔55 دیگه نباید بیشتر میشدم