2777
2789
عنوان

من چاق نشم🤔🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 17 پست
اخه من کلا پر بودم ازمجردیم صورتمم گرده کاملا. یعنی لاغر بشم یا چاق روصورتم تاثیری نداره خوشبختانه ا ...

دو تا بچه آوردی. با ورزش شکم هم میره. من چی بگم قد 162 وزن 70 همه هم میگن اینطوری خوبی لاغر نکنی هاا ولی دلم میخواست هم قد شما باشم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
دو تا بچه آوردی. با ورزش شکم هم میره. من چی بگم قد 162 وزن 70 همه هم میگن اینطوری خوبی لاغر نکنی هاا ...

بقیه دروغ میگن چون به منم میگن ولی خودتم میدونی چاق بشی ازکنترل خارج بشه لاغرشدن سخته لاغری خیلی خوبه😔

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه دروغ میگن چون به منم میگن ولی خودتم میدونی چاق بشی ازکنترل خارج بشه لاغرشدن سخته لاغری خیلی خوب ...

نه عزیزم یه خواهر دارم خیلی منو دوست داره در حد باورنکردنی همین امروز میگفت نباید لاغرتر بشی. من یکم استخون درشتم و لاغری بهم نمیاد اصلا. دوستم هم که بوتیک داره همین رو میگه

البته بگم بدنم فرم داره و دیگران میگن خوش هیکلی ولی اگر 5 سانت بلندتر بودم دیگه عالی میشد

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم