2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 46 پست
ولی خب وقتی خودشون تاکید دارن ما زیاد اهل رفت و آمدیم و توقع داریم، این میترسم واسم دردسر بشه چون م ...

شما اگه احترام بزاری احترام میبینی گل قشنگم 

اتفاقا خوبه که روحیت هم عوض میشه   

Second Baby is loading 👶🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی خب وقتی خودشون تاکید دارن ما زیاد اهل رفت و آمدیم و توقع داریم، این میترسم واسم دردسر بشه چون م ...

ولی هیچی بهتر از احترام و محبت نیست شما اگه اینکارو بکنی بیشترشو میبینی  

ه
همسرش هم درک میکنه این مورد رو یا نه؟ به نظرم تا حدودی کنترل رفت و آمدها برعهده ی شوهر هم هست...

نه والا الان تو این اوضاع خانواده ی شوهرش یک ماه رو سرش لنگر انداختن😑😑😑

شما اگه احترام بزاری احترام میبینی گل قشنگم  اتفاقا خوبه که روحیت هم عوض میشه    

نظرتون درست

ولی به نظرم همیشه هم اینطور نیست که احترام بذاری، احترام ببینی

درگیری هایی که اینجا نی نی سایت حداقل تعریف میشه با خانواده شوهر شاهد بر این مدعاست 😅😅

نظرتون درست ولی به نظرم همیشه هم اینطور نیست که احترام بذاری، احترام ببینی درگیری هایی که اینجا نی ...

اصلااااااا به حرفای اینجا فکر نکن اصلا اصلا اینطور نیست

حداقلش من بهت میگم

تو این 16 سال جلوی خانواده ی همسرم خوده واقعیم بودم

و از همون اول احترام متقابل بینمون بود

الان هم اونا منو دخترشون میدونن هم من اونا رو پدر و مادرم 

حرفای اینجا صرفا مشکلات چند نفره

کسی که از خوشی هاش نمینویسه

Second Baby is loading 👶🏻
من دقت کردم خوشم نیومد تو نگاه اول.ما پرجمعیت بودیم.اونام بودن ولی تعدادشون باز کمتر از ما بود.ازنظر ...

خب شما شوهرتون و هم خودتون درک میکنید و رفت و آمدها رو کنترل میکنید. به نظر من هرچقدر هم خانم با سیاست با خانواده شوهر رفتار کنه ولی شوهر رفت و آمدهارو کنترل نکنه یا اعضای خانواده طرف مقابل شعور نداشته باشن، مشکل ساز میشه و من از این میترسم

اصلااااااا به حرفای اینجا فکر نکن اصلا اصلا اینطور نیست حداقلش من بهت میگم تو این 16 سال جلوی خانو ...

نظرتون برای من خیلی محترم و انشالله خوشبحت باشید

ولی حرفهای شما برای من گنگ و نامفهومه، چون حداقلش خودم در مورد مادرم و حانواده بابام این مورد رو ندیدم، با این که مادرم و پدرم بچه دایی و عمه بودن... به نظرم عروس هرچقدر هم خوب باشه هیچ وقت جای دخترشونو نمیگیره. برای من گنگ هست 🤦‍♀️😕

خب شما شوهرتون و هم خودتون درک میکنید و رفت و آمدها رو کنترل میکنید. به نظر من هرچقدر هم خانم با سیا ...

واسه ماهم همین شد.البته نسبت به خانواده من.واسه همین ما معاشرتو قطع کردیم.انگار میخواستن هروقت اومدن شهر ما جا داشته باشن واسه اسکان.مثه هتل

گاهیم انتظارات بیجا هست که ادم حتی اگه بساز باشه واقعا تحملش براش سخت میشه!مثلا هر رفتی یه امدی داره.اینکه فقط بیان ادمو خسته و زده میکنه

من همین یه دونه ام!
واسه ماهم همین شد.البته نسبت به خانواده من.واسه همین ما معاشرتو قطع کردیم.انگار میخواستن هروقت اومدن ...

آره دقیقا، خیلی خوبه همسرتون هم درک بالایی داشتن. من میترسم که طرفم در این مورد درک نداشته باشه و جبهه بگیره سریع در مورد خانوادش🤦‍♀️🤦‍♀️

ما خودمون دو تاییم خانواده همسرم پنج تا بچه همه هم ازدواج کرده و بچه دار ..من خودم چون مهمونی شلوغیو ...

خوشبخت باشید

شما هم حانواده طرف مقابل درک دارن و هم خودتون و همسرتون کنترل میونید رفت و آمد ها... من از این میترسم یکی از این دو مورد پیش نیاد و زمینه برای دخالت فراهم بشه

اره خیلی مهمه.حتما قبل ازدواج باید مشخص بشه این چیزا.

به نظرتون اگه خواهرهای طرف، بگن که ما توقع داریم مهمونی یا جایی رفتیم عروس باهامون بیاد، انتظار بیحاییه🤦‍♀️🤦‍♀️ من حق دارم بگم این انتظار بیجاییه