2777
2789
عنوان

ی سوال

215 بازدید | 46 پست

شما برای ازدواج، چقدر به خانواده طرف مقابل دقت کردید یا اگه میخواید ازدواج کنید، دقت میکنید؟

اگه تقریبا فرهنگ ها شبیه هم باشه، ولی یکی پرجمعیت و با پدر و مادر مسن و اون یکی خانواده کم جمعیت، اهل رفت و آمد کم و مادر و پدر میانسال یعنی بین ۴۰و ۵۰.  

اگه خود طرف از نظر اخلاقی مطمئن بشید ولی خانوادش شلوغ باشن، مشکلی پیش میاد؟چون اکثرا دیدم اینجا از خانواده شوهر خیلی مینالن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره تو کنار میای با شلوغی یا نه؟

من چون کلا شخصیتم آروم و محیط سکوت رو دوست دارم شلوغی زیاد اذیتم میکنه همسرم باید این عادت من کنار بیاد 

بعد از تایید خودش صد در صد خانواده اش رو حتما در نظرم میگیرم حتی روابط بینشون رو 

احترام ها و علاقه و عقاید و رفتار هاشون برام مهم خواهد بود

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
هر دو نسبتا کم جمعیتیم ولی خب خانواده من خیلی باهم رفت و آمد داریم حتی با خاله و دایی پدرم ولی خانوا ...

من خب از ی خانواده چهارنفره، دوتا بچه ایم من و خواهرم

اون از خانواده با ۱۳ بچه(۱۵ نفره) 

و خودشون هم تاکید کنن ما اهل رفت و آمد هستیم خیلی ...

به هر حال اگه شلوغ باشن و اهل رفت آمد دختر عادت نداشته باشه اذیت میشه به خصوص هی براش مهمون بیاد و مهمونی بره سخته خدایی سطح فرهنگی خانواده همسر هم خیلی مهمه

نور بر تاریکی پیروز است🕊

من دقت کردم خوشم نیومد تو نگاه اول.ما پرجمعیت بودیم.اونام بودن ولی تعدادشون باز کمتر از ما بود.ازنظر معاشرت مثه هم بودیم.بعد ازدواج ولی خانواده هامون اصلا رفت و امد نکردن!

بستگی به دوطرف داره.گاهی ادما کنار میان ولی گاهی نمیسازن.

من همین یه دونه ام!
بستگی داره تو کنار میای با شلوغی یا نه؟ من چون کلا شخصیتم آروم و محیط سکوت رو دوست دارم شلوغی زیاد ...

من خودم تقریبا کنار میتونم بیام، شخصیت آرومی دارم ولی خب توی دانشگاه هم با آدم ها از فرهنگ های مختلف سروکار داشتم.

رفت و آمدی که کنترل شده باشه، نه این که بی وقت بیان و برن یا توقع داشته باشن... 

خانواده عموم پرجمعیتن هشتا بچه دارن ولی عروساش  دوسه تابچه بودن کم جمعیت بوده خانوادشون خیلیم باهم خوبن مهم تربیت درسته اوناس که باهم چجوری رفتارکنن

شده خانواده کم جمعیت من دیدم اصلا باهم خوب نبودن