2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاید کمک چجوری جمعش کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد شما زمانی حق داره اعتراض کنه که خودش تو گذشتش با هیچکی نبوده باشه 

خب لابد نبوده که الان اینقدر ناراحته تو از کجا میدونی بوده من خیلی پسر پاک میبینم که حتی یه دوست دخترم نداشتند

">">">
خب لابد نبوده که الان اینقدر ناراحته تو از کجا میدونی بوده من خیلی پسر پاک میبینم که حتی یه دوست دخت ...

من که ندیدم 

بعدم نامزد ایشون انقد ناراحته و داره بهش فشار میاد خب جدا شن دیگه این غیرت بازی های مسخره و محدود کردن ها و اخم و تخم کردن ها یعنی چی 

و تجربه به من ثابت کرده پسر ایرانی چه پاک چه کثافت دختر افتاب مهتاب ندیده میخواد ربطی نداره قبلا خودش داشته یا نه حالا اونی که نداشته واقعا حقشه ولی اگه خودش داشته و میخواد زنش نداشته باشه غلط کرده و دختره نباید تو این موضوع کوتاه بیاد و بگه برو با یکی از همون دوست دخترات منظورم به اسی هم همین بود 

سر اینکه قبلا بهم گفته بود حلقت همیشه دستت باشه عصبانی شد

ببین خوشگلم ب عنوان خواهربزرگتر میگم

ابن دوران دوره ی شناخته هرطوری رفتار کنی همونطور ا امه پیدا میکنه 

همیشه عادت کن نترسی و حرفتو با شجاعت و منطق و احترام تو مردمک چشمش نگاه کنی و بزنی احترام خیلی مهمه 

ولی قشنگ بدون ترس بگو عزیزم میدونم ناراحتی ولی ممکنه برای هرکدوممون پیش بیاد که یادمون بره بعدم شما علت اینکه حلقمو ننداختم دلیل انداختنم اینه ک همه بدونن من متاهلم مزاحمم نشن؟؟  چشم سعی میکنم یادم نره ولی من سرسفره پدرو مادرم بزرگ شدم وجدان دارم میدونم خودمم طوری برخورد کنم کسی جرات نکنه حرفی بزنه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من که ندیدم  بعدم نامزد ایشون انقد ناراحته و داره بهش فشار میاد خب جدا شن دیگه این غیرت بازی ه ...

میدونی چیه نامزدم به خاطر این میگه حلقه همیشه دستت باشه که کسی مزاحمم نشه و بدونه متاهلم