2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاید کمک چجوری جمعش کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 65 پست
تاوان گناه گذشتتو داری میدی ماه زیر ابر نمیمونه باید روز اول خاستگاری بهش میگفتی قبلا دوست پسر داشتی ...

معرفی میکنم مریم مقدس هستند...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

حقیقتش من باشم خیلی هز دست نامزدم ناراحت میشم 

ک اینقدر ب من شکاکه و بدبین چه معنی داره یک عمر قراره زندگی کنیم هر دفعه هرکی یک حرفز بزنه بخواد اینطوری زندگی رو ب کامم تلخ کنه ک نمیشه 

بگو گذشته ی تو برم سرچ کنم خدامی دونه چی دربیاد 

باید ب هم اعتتماد کنبم من رو بشناس بدون ک ادم وفاداریم و ب هیچ کس عزر تو فکر نمیکنم جرم ادم متاهل سنگساره اینو همه میدونن پس این فکرو از سرت بیرون کن ک بخوام خیانت کنم 

اگر قراره همینطوری بدببن بمونی بهم بگو من نمیتونم حقیقتش زندگی رو ادامه بدم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون از الان اینجوری هستن.  فردا روز شما رو به نفس کشیدن نمیزارن . با خانواده در میون بذار . ب ...

اولا کاری بهم نداشت از وقتی این موضوع رو فهمیده بهم ریخته

و روی این چیزا خیلی حساس شده

ازالان اینطور بتزسی ی ادم شکام بارش میاری ک جلوش جرئت حرف زدم نداشته باشی

بنظرم محکم جلوش باایست و بگو مگه چی شده بهم اعتماد نداری اعتماد تو ب من برمیگرده ب یه حلقه بگو‌یعنی اگ ی حلقه دستم نباشه کاراشتباه میکنم

یکی دوروزم‌باهاش قهر باش جواب نده سعی کن از سرش بندازی حساسیت الکی و

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
اولا کاری بهم نداشت از وقتی این موضوع رو فهمیده بهم ریخته و روی این چیزا خیلی حساس شده

و بااین رفتارها و سادگی شما باعث‌میشه بدترازاینم بشه مطمئن باش

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
جا گذاشتم سهوی بود

میدونم حواستون نبود ولی سعی کنید درنیارید 

بانامزدتونم منطقی صحبت کنید که این حساسیت ها رو بزاره کنار

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
اولا کاری بهم نداشت از وقتی این موضوع رو فهمیده بهم ریخته و روی این چیزا خیلی حساس شده

ببین فعلا کنار بیا بذار آروم شه بخودش بیاد اگر یه مدت گذشت و دیدی بدتر شد اونوقت بشین صحبت کن 

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁